FOTBAL  »  NATIONALA  »  CANDIDATURĂ

Burleanu a anunțat ce va face după primul mandat în fruntea Federației: "Asta mă doare cel mai mult"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 30 ianuarie 2017 17:34

În ciuda numeroaselor critici de care a avut parte în perioada primului mandat la șefia Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu a anunțat că va candida din nou în 2018.

Mai mult decât atât, actualul șef al FRF este sigur că va învinge orice contracandidat și i-a criticat pe foștii conducători ai instituției, care nu s-au dedicat proiectelor la nivel de copii și juniori.

"Voi candida și voi și câștiga alegerile, împotriva oricărui candidat. Ceea ce mă doare cel mai mult este că oamenii care au fost în fotbal și se consideră oameni de fotbal, cărora fotbalul le-a dat foarte multe, nu au putut să întoarca fotbalului în aceeași măsură.

Și mă refer la decizii care ar fi trebuit luate până acum, investiții majore la nivel de copii și juniori", a declarat Răzvan Burleanu la TV Dolce Sport.

Noile alegeri pentru șefia FRF vor avea loc în martie 2018. La alegerile trecute, din 2014, Burleanu l-a învins în turul al doilea pe Vasile Avram. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
torque07
torque07  •  06 Februarie 2017, 09:46
Postat de Marian Voican pe 30 Ianuarie 2017, 20:10

sa dispari de la sefia frf. nu ai facut nimic pt.fotbalul romanesc.tu nu ai cum sa mai castigi alte alegeri la frf,atata timp cat ai pus pe cine ai pus la sefia arbitrajului romanesc.

auzi raule...asta in 4 ani a facut de 4 ori mai mult pt fotbalul romanesc decat mafiotii sandu si dragomir in 25 de ani. Asa ca nu te agita prea tare ca iti pocneste vreo vena.

vicol_vali
vicol_vali  •  31 Ianuarie 2017, 05:42

Logic ar fi să-l ia pe Hagi la puricat. De unde ia pensie, de la Barcelona sau Galatasary? HM?

869661359812433
Vasile Cionoiu  •  30 Ianuarie 2017, 20:48

Ce face autoritatile ROMANE A MURIT *** DE ADAMESCU LUMEA SE CEARTA PE AVERE DE CE NU NU SE CONFISCA AVEREA SI SA O DEA ANAPOII DE UNDE A FUTATO LE LASA LA TARI TURTLE SI BAGABOANTELE CARE AU CATE 10 BARIGOARZO

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează