FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Burleanu a reacționat după ce Dinamo și alte cluburi din Liga 1 au făcut scandal: "Până vineri vom lua o decizie"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 decembrie 2016 13:03

Naționala României U23 trebuia să facă un cantonament în Antalya, în luna ianuarie, însă amenințările mai multor cluburi din Liga 1 l-au pus serios pe gânduri pe președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Steaua, Dinamo și CSU Craiova au anunțat că nu-și vor lăsa jucătorii sub 23 de ani să meagă în Antalya.

"Știm această situație, nu este o noutate. Vă putem spune că vom analiza în zilele următoare și până vineri vom lua o decizie în ceea ce privește organizarea sau renunțarea la această acțiune. Sunt eforturi pe care FRF le face pentru a ne asigura că jucătorii mai tineri pot face pasul spre echipa națională.

În această viziune trebuie cuprinse toate cluburile. La unele cluburi nu regăsim acest lucru. Până la finalul săptămânii vom lua o decizie, pentru că situația este mai complexă. Vă vom da mai multe detalii în zilele următoare", a declarat Răzvan Burleanu.

Steaua, CS U Craiova și Dinamo sunt cluburile care se opun cantonamentului organizat de Federație.

"Noi începem pregătirea pe 4 ianuarie, iar în primul stagiu vom face doar pregătire fizică, până pe 19 ianuarie. Vom avea un singur joc, pe 18 ianuarie. Apoi, din al doilea cantonament, vom merge direct la Cluj pentru meciul cu CFR.

Jucătorii nu vor fi gata pentru partide la acest lot U23. Cred că se va găsi înțelegere. Nu doresc să se interpreteze ca o ceartă sau ca un obstacol la adresa acțiunii propuse de selecționer, ci e o situație absolut obiectivă pentru club și pentru fotbaliști” Reghecampf pentru Gazeta Sporturilor

Florin Tănase, Ovidiu Popescu, Alin Toșca și Denis Man erau jucătorii pe care Christoph Daum ar fi dorit să-i vadă la lucru în cantonamentul din Antalya.

Ivan, Vătăjelu și Băluță erau jucătorii care ar fi urmat să meargă în Turcia de la CSU Craiova. De la Dinamo, Daum ar fi vrut să-i vadă pe Rotariu, Steliano Filip, Hanca, Nedelcearu, Brănescu și Daniel Popa.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
stefan..
stefan..  •  13 Decembrie 2016, 15:04

Modul in care polonezul Grosicki a ridiculizat, la faza golului impotriva Romaniei, “cvintetul” tricolor Benzar, Chiriches, Grigore, R. Marin, Hoban, este elocvent in ceea ce priveste corectitudinea selectiei la nationala. Ce rost mai au astfel de cantonamente atata timp cat, la prima echipa, sunt selectionati doar jucatori ce au tangenta cu ciobanul si valetul sau, Hagi? Pierdere de timp.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează