FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Burleanu e făcut praf după ce Gică Popescu a devenit consilierul premierului României: "E un mesaj foarte clar"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 18:44

Florin Prunea a comentat numirea lui Gică Popescu în funcția de consilier al premierului Mihai Tudose pe probleme legate de organizarea meciurilor de la CM 2020, unde Bucureștiul va organiza 4 meciuri.

"Este un mesaj foarte clar din punctul meu de vedere! E clar că acest om nu are nimic în comun cu sportul în general şi cu fotbalul în special. Vorbim despre Răzvan Burleanu.

Premierul văd că nu se joacă cu aceste lucruri. E bine că a pus piciorul în prag. Trebuie să ne facem treaba pentru un asemenea eveniment. Aici vorbim de România, nu de Federaţia Româniă de Fotbal sau altceva.

Vorbim deci despre patru finale, care vor fi aceste meciuri. Îl felicit pe Mihai Tudose pentru că a pus piciorul în prag. Aşa nu se mai putea continua", a declarat Florin Prunea la TV Telekom Sport.

Citește și: Anunț-bombă al premierului Mihai Tudose: "Gică Popescu e noul meu consilier". Ce misiune principală va avea "Baciul"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gicab
gicab  •  12 Ianuarie 2018, 09:18

Popescu e propulsat pe filiera Olguța

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  11 Ianuarie 2018, 21:48

Florine, FRF organizeaza acel eveniment, nu guvernul Romaniei. FIFA si UEFA nu accepta asta. Deci, FRF va numi o persoana care se va conduce organizarea si nu Gica Popescu

Vezi toate comentariile (2)
Comentează