FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

Cadrul revoltător surprins de camerele TV imediat după dezastrul cu Muntenegru! Ce făceau oficialii FRF

România și Muntenegru, 0-3, foto: Imago
România și Muntenegru, 0-3, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2022 08:32 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2022 08:54

Imediat după finalul meciului dintre România și Muntenegru, 0-3, camerele TV s-au mutat pe oficialii din tribune.

În timp ce spectatorii îi fluierau pe tricolorii lui Edi Iordănescu, camerele TV îi arătau pe Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori a FRF, Andrei Vochin - consilierul lui Răzvan Burleanu și Aurel Țicleanu, membru în Comisia Tehnică, în timp ce râdeau și conversau cu nonșalanță. 

Cadrul revoltător surprins de camerele TV imediat după dezastrul cu Muntenegru! Ce făceau oficialii FRF
Lucian Burchel, in dreapta

Imaginea a fost taxată și de Cătălin Țepelin, redactorul-șef al GSP, în cele 7 scurte după meciul de aseară: 

Tocmai se încheiase o nouă umilință a naționalei, dar lui Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori a FRF, nu-i păsa neam, ba chiar se distra ca la o calificare. Mesaj: "Las-o, bă, că merge și-așa ...". Întrebarea e până când va mai merge așa?! Că, vorba lui Traian Tomescu, justițiarul care-i amenința pe impertinenți cu bastonul în studioul Procesului Etapei la începutul anilor 2000, se va strânge și lațul ăla la un moment-dat.

1este nota primită de Edi Iordănescu din partea GSP pentru felul în care a pregătit dezastrul cu Muntenegru

Mihai Stoica îi face praf pe Iordănescu și Burleanu

„Am crezut că nu poate fi mai rău după meciul din Muntenegru. Meciul din Bosnia ne-a dat speranţă, prima repriză din Finlanda ne-a bucurat. Acum a fost un dezastru total. Acum avem explicaţii.

Selecţionerul a făcut erori mari. Cei mai buni jucători ai noştri cu Finlanda au fost interii, Cicâldău şi Olaru, care n-au jucat tot meciul. Iar vrei să inventezi fotbal? N-ai inventat suficient cu Cristea la închidere? A jucat cu Ştefănescu pe un post pe care nu l-a jucat niciodată. Totul a fost gândit greşit la meciul ăsta.

Noi trebuie să înghiţim explicaţia cu oboseala? Ce facem cu Chiricheş, care are o vârstă şi a jucat toate meciurile? Băieţii ăştia, Olaru, Tavi, n-au jucat. Am avut senzaţia că întâlnim o echipă foarte slabă, care nu exista pe teren. Am zis că n-au cum să ajungă la o fază fixă, că nu legau pase.

Asta e a doua echipă a Muntenegrului, prima e cu Savic, Jovetic, Marusic. Ne-a dat trei goluri Musgosa, care joacă la o echipă anonimă din Coreea de Sud”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Motivul incredibil pentru care VAR-ul n-a funcționat la rușinea cu Muntenegru » Ce s-a întâmplat în Giulești

Gică Popescu, nemilos cu „tricolorii”: „Păreau toți pe finalul carierei. Așteptau sfârșitul meciului, apoi retragerea din fotbal”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
Jambo_Bwana
Jambo_Bwana  •  16 Iunie 2022, 14:46

Toate lipitorile astea din federatie trebuie scoase de acolo cu duba politiei. Toti arata ca niste capuse umflate. E nevoie de mult DDT si apoi de alegeri noi, de la zero.

Ciumaca
Ciumaca  •  16 Iunie 2022, 07:33

FELICITARI NATIONALEI , de 20 de ani nu mai urmăresc meciurile ,și cu Muntenegru aproape ca sunt curios sa vad cât de rau au jucat... FRF E JENANT!!! SUNTETI UN TRIB DE LIMITATI SENILI INAPTI MENTAL SA ACTIVEZE IN POSTURILE IN CARE SUNTETI.... PACAT DE AIA CATIVA BUNI CARE ISI RISIPEC DESTINELE SUB CONDUCEREA VOASTRA!!!

ceglumabuna
ceglumabuna  •  15 Iunie 2022, 17:19
Postat de no.bine pe 15 Iunie 2022, 14:09

altu’ frate ! pai bine bre, baiatu’ lu’ mamica ta numai acum se enerveaza ca a pierdut titlul a 7-a oara ? altii sunt de vina ca voi va fixati obiectiv numai locul 2 ?…an dupa an…dupa an…

Alt destept... felicita campionii... campionii romaniei ... atat... sa fi campion intr o tara corupta ... e mandrie mare ... e la fel ca gheata de aur de pe vremea lui ceasca... afara am vazut campioana umilita de toti no name urile ...o sa spui karagandy . Si eu, o sa ti apun ajax .. valencia .. betis .. etc ... etc.. etc ... Intre timp forta romania .... traiasca burleanu o suta de ani .. il meritati ... cu asa suporteri .. asa burleanu :)))

Vezi toate comentariile (26)
Comentează