FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Cât ar câștiga Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice de la FRF: „Mai dau ceva din casă. M-a surprins salariul lui”

Mihai Stoichiță, director tehnic FRF
Mihai Stoichiță, director tehnic FRF

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2022 14:37 / Actualizat sambata, 01 octombrie 2022 14:54

Daniel Stanciu, oficialul celor de la FC Argeș, a oferit detalii despre salariul Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice de la FRF

În contextul în care Florin Prunea a susținut că președintele FRF Răzvan Burleanu câștigă 30.000 de euro pe lună, pe site-ul FRF a apărut un comunicat care se atestă că Burleanu ar avea un salariu de 4.000 de euro.

„Nu mai ai voie!” » Burleanu s-a săturat și l-a cenzurat pe Stoichiță
INTERDICȚIE
„Nu mai ai voie!” » Burleanu s-a săturat și l-a cenzurat pe Stoichiță

Daniel Stanciu a ținut să le dea dreptate celor de la FRF și a oferit un detaliu în plus: Mihai Stoichiță ar avea un salariu de „puțin peste 2.000 de euro”.

Daniel Stanciu: „M-a surprins salariul foarte mic pe care-l încasează Mihai Stoichiță”

„Întâmplător, acum câteva luni, am văzut un stat de plată, apropo de salariul lui Răzvan Burleanu. Eu l-am văzut! Chiar a fost o întâmplare. 20.000 de lei. Știi ce e surprinzător?

Sunt mulți conducători, să vezi ce salarii sunt pe la handbal sau pe la baschet. În momentul în care gestionezi un buget de 20 de milioane de euro, nu mi se pare un salariu mare.

Mai dau ceva din casă. M-a surprins salariul foarte mic pe care-l încasează Mihai Stoichiță. E un pic peste 2.000 de euro, dar e puțin în condițiile în care aleargă foarte mult”, a declarat Daniel Stanciu, potrivit Digi Sport.

Stoichiță a fost numit în funcția de director tehnic al Federației în 2016, la doi ani de la începutul primului mandat al președintelui Răzvan Burleanu.

Citește și:

Nicolae Dică, ultimatum pentru jucători înainte de FCSB - FC Argeș. Ce le-a pus în vestiar: „Sper să înţeleagă că nu e OK”

Brazilianul din SuperLiga și-a șocat soția când i-a zis unde se transferă: „Ce să căutăm noi acolo?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
costeltudor
costeltudor  •  01 Octombrie 2022, 22:23

Sigur , Stanciu nu a văzut bine , întrebați-l pe prunea !

costeltudor
costeltudor  •  01 Octombrie 2022, 22:23

Sigur , Stanciu nu a văzut bine , întrebați-l pe prunea !

mihai_bn
mihai_bn  •  01 Octombrie 2022, 18:47

Dacă e adevărat, asta nu face decât să denote incompetența lui ***. Chipurile "săracul" *** stă din bunătatea lui pe 2000 de euro/lună la federație, că e patriot și vrea să ajute fotbalul românesc fiind remunerat cu bani de semințe. Nicidecum nu stă pe 2000 de euro lunar la federație pentru că nici dracu` nu l-ar mai angaja în fotbalul profesionist. Nu nu :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează