FOTBAL  »  NATIONALA  »  REACȚIE

“Ce commando? Suntem pirați! Mare atenție la noi!” » Foștii jurnaliști GSP, acum angajați FRF, se amuză după interviul revoluționarului Pompiliu Popescu

Articol de GSP - Publicat luni, 04 decembrie 2017 11:27

Într-o scrisoare trimisă către redacție, 6 foști jurnaliști ai Gazetei, în prezent angajații FRF, au reacționat la adresa lui Pompiliu Popescu.

CONTEXT: Fostul doctor al echipei naționale de fotbal a acuzat în interviul acordat ediției de azi a Gazetei Sporturilor: "Există o armată de gesepiști aduși ca să lucreze la imaginea lui Burleanu. Totul e o diversiune, ei sunt puși să fure imagine, electorat. Să fure orice! Oameni plătiți cu bani mulți pentru a construi imaginea acestui individ parașutat, acestui cancer al fotbalului! Acești foști ziariști au devenit și postaci! Poate îi știați verticali pe colegii voștri, dar acum asta e meseria lor, inclusiv să vă înjure pe voi în comentariile de pe net! Pentru avantajele de care beneficiază la Federație vă calcă în picioare, chiar dacă ați fost colegi!".

 scrisoarea integrală SEMNATĂ DE FOȘTII ZIARIȘTI GSP:

"Dragi foști colegi,

Am citit astăzi interviul din Gazeta Sporturilor și atât de tare am râs, că am udat cu lacrimi mitralierele din dotarea micului nostru comando. De la “grupurile oculte din showbizul românesc” al căror vârf de lance e Ciprian Marica, până la armata gesepistă ce am devenit, fără să ne dăm seama.

Și nu suntem o armată clasică, dăm semne că devenim pirați! Noi suntem puși să furăm. Să furăm orice! Mare atenție la noi! Să furăm imagine, să furăm electorat, orice, numai să furăm!

Motivul pentru care vă scriem, serios vorbind, este că ne dorim tare mult un singur lucru: să nu cumva să credeți că vă înjurăm. “Vă calcă în picioare, chiar dacă ați fost colegi!”. E deja o mizerie până unde merg declarațiile, o mizerie care trece dincolo de presă și de fotbal, de GSP și de FRF. O mizerie țâșnită din inima unui om care spurcă dezechilibrat de o ură care nu are legătură cu noi și cu voi.

Așa cum suntem, foști colegi față de voi, stăm și ne gândim cum poate să spună așa ceva unul care e, culmea, fost coleg față de noi. Dar nu ne gândim prea mult, că avem oase de ros...

Nu vă înjurăm. Nu ne stă în fire, nu avem timp și nici de ce. Meseria noastră nu e asta. Suntem ocupați cu noile canale de comunicare online ale FRF pe care le-am dezvoltat, cu revista lunară FRF-Raport de Joc, emisiunile FRF TV, acțiunile de presă ale loturilor, solicitările voastre de presă și ale celorlalți jurnaliști, promovarea proiectelor dedicate fotbalului, toate acțiunile care țin de funcția de team-manager al echipei naționale...

Cât despre postaci, credeți că reporterii speciali, editorialiștii, jurnaliștii de fotbalul intern care am fost și care am lucrat alături de voi suntem așa ceva?

Vă îmbrățișăm și vă așteptăm la o bere (pe care am tot amânat-o). Noi, “armata gesepistă” compusă din 6 periculoși indivizi extrem de bine pregătiți în tenebrele minții domnului P.P.

Semnat: Gabriel Berceanu, Cătălin Gheorghiu, Cătălin Popescu, George Ștucan, Ionuț Petrișor, Andrei Vochin – “armata gesepistă” de la FRF :)"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
mosvasile
mosvasile  •  04 Decembrie 2017, 19:57

Mdaa!Numai fcsb-isti!Vochin a fost si in relatii contractuale cu echipa lui Becali,facandu-i nu stiu ce monitorizare "stiintifica"a jucatorilor,pentru care incasa onorariu!Iar echipa nationala in timpul lui Daum, era facuta tot de acest Vochin,umpland-o pina la refuz,cu fcsb-isti1

andy_2008
andy_2008  •  04 Decembrie 2017, 14:58

Sunteti PENIBILI,in frunte cu marele BURLANNNNN,seful vostru,dragi ziaristi.

ticbis
ticbis  •  04 Decembrie 2017, 14:57

Doctorul Pompiliu Popescu are, fara indoiala, interese punctuale si personale pentru a face astfel de acuzatii; de aici si nuanta pregnanta de subiectivitate a acestora. Lasand insa vendetele personale deoparte, tot ceea ce declara doctorul Pompiliu Pupescu este absolut adevarat si real. Eu cunosc bine dedesubturile afirmatiilor domniei sale si detin destule dovezi in sprijinul acestora; nu le voi publica niciodata aici pentru ca in mod clar nu vor fi tolerate de catre managerii acestei publicatii on-line. Poate, alta data si in alte imprejurari mai normale, o voi face...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează