GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INEDIT

Ce femeie ar fi vrut Mirel Rădoi să întâlnească: „Sigur găsesc ușa închisă când ajung acasă” :)

FOTO: Instagram @pamelaanderson +14   FOTO
FOTO: Instagram @pamelaanderson

Articol de GSP - Publicat joi, 13 februarie 2020 22:17

Mirel Rădoi (38 de ani) a răspuns unui set inedit de întrebări în cadrul emisiunii „Marius Tucă Show”. 

Selecționerul s-a amuzat teribil când a recunoscut că ar fi vrut să o cunoască pe Pamela Anderson. 

MIREL RĂDOI DESPRE...

...meseria pe care ar fi practicat-o dacă nu avea succes în fotbal: „Mă puteam întoarce la meseria pe care am făcut-o în școală, cea de tâmplar. Eram fotbaliști, halterofili, handbaliști, toți într-o clasă de tâmplari. La școală chiar lucram. Făceam scaune, erau cele mai simple. Le terminam imediat. Cu toții făceam asta”

...eveniment al lumii la care ar fi vrut să fie prezent: „Finalele Ligii Campionilor, dar mereu am fost prins cu altceva. Sper ca anul ăsta să nu o ratez”

...cel mai important eveniment la care a participat: „Campionatul European din 2008”

...un rol pe care ar fi vrut să îl joace: „Mi-aș dori să joc rolul de tată mai mult timp. Am trei copii, de 16, 12 și 4 ani. Cei mari, când eram antrenor la Steaua, i-au spus soției într-o seară «Mami, dar tati nu mai e tati pe care îl știm noi». Am rămas șocat. Am zis atunci să trebuie să merg acasă și să stau de vorbă cu ei”

...persoana pe care ar fi vrut să o întâlnească: „Pamela Anderson. Sigur găsesc ușa închisă acum când ajung acasă, bag râcă în familie” :)

+10 FOTO

Vezi și:

ISLANDA - ROMÂNIA, BARAJ EURO 2020 // Mirel Rădoi pregătește surprize mari și amenință: „La noi s-ar putea să nu mai vină!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează