FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECIZIE

Ce s-a întîmplat cu contractul dintre Victor Pițurcă și FRF » DNA a dat verdictul oficial

Articol de GSP - Publicat marti, 12 mai 2015 16:12

Direcția Națională Anticorupție a clasat dosarul privind rezilierea contractului dintre Federația Română de Fotbal și Victor Pițurcă, fără ca fostul selecționer al echipei naționale să achite despăgubiri, întrucît "faptele nu există".

"A rezultat din actele dosarului că, în cauză, nu poate fi pusă în mişcare acţiunea penală deoarece, conform articolului N punctul 2 din contractul invocat în plîngere, raporturile de muncă pot înceta oricînd prin acordul părţilor. Plata despăgubirilor despre care se vorbeşte în plîngerea penală ar fi devenit incidentă doar în situaţia prevăzută de articolul N punctul 5 din acelaşi contract, text care stipulează denunţarea unilaterală a contractului de către oricare din părţi", arată DNA, conform Mediafax.

În ordonanţa de clasare se subliniază că, fiind vorba de un act bilateral, nici una din părţi nu datorează nici un fel de despăgubiri.

"În legătură cu susţinerea din plîngere, conform căreia nu s-a respectat articolul 35 alineatul 4 litera J1 din statutul FRF, aceste dispoziţii nu se aplică speţei de faţă, contractul de muncă fiind încheiat şi, respectiv, reziliat, exact de aceleaşi persoane îndrituite la aceasta; prevederile din statut menţionate se referă la eliberarea din funcţie ca act de voinţă al Federaţiei şi nu la acordul bilateral de care vorbeam mai sus", conform sursei citate.

Dosarul de urmărire penală a fost deschis de DNA, după ce patronul FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu a făcut o plîngere împotriva preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, legat de rezilierea contractului fostului selecţioner Victor Piţurcă, precizînd că este vorba de abuz în serviciu în acest caz.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
1424491511203971
Proiecte Bune  •  14 Mai 2015, 21:03

Iti ofer un curs GRATUIT de educatie finaciara si posibilitatea de a obtine un venit rezidual din promovarea unui brand de carte. Castigul tau, 1% la fiecare conversie platibil pina la nivelul 20 in adincime. Invata sa lucrezi si sa castigi 1% din munca a 100 de oameni, decat 100% din munca ta. Daca ai o viziune in perspectiva, te astept sa iti arat cum vom lucra in echipa. Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - varsta minima 18 ani - rabdare - seriozitate Program part-time. Info la e-mail:[email protected]

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ceaces
ceaces  •  13 Mai 2015, 14:03

sub mine is doi ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alin76
alin76  •  12 Mai 2015, 17:37

... batista pe tambal

Vezi toate comentariile (4)
Comentează