FOTBAL  »  NATIONALA  »  DINAMO

Ce spune Mutu despre negocierile dintre Contra și șefii FRF: "Să ne spună și nouă Federația dacă ne ia antrenorul"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 14 septembrie 2017 20:09

Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo, a comentat posibilitatea ca naționala să fie preluată de Cosmin Contra, antrenorul roș-albilor. 

"Noi, clubul, nu știm nimic. Întrebați-l pe Cosmin. Cert e că noi am anunțat Federația să ne spună și nouă dacă se hotărăsc să ia antrenorul nostru. 

Naționala nu se refuză, e o mândrie pentru noi dacă vom da selecționerul. Cred că el e antrenorul cel mai potrivit pentru echipa națională. De la nea Cornel Dinu n-a mai fost un dinamovist la națională. Cred cu tărie că viitorul selecționer, indiferent de numele lui, ar trebui să câștige meciurile care au mai rămas pentru a avea un coeficient cât mai bun", a declarat Mutu. 

"Briliantul" a vorbit și despre ce se va întâmpla cu banca tehnică a lui Dinamo în cazul în care Contra va accepta oferta Federației. 

"Nu se pune problema să devin eu antrenorul lui Dinamo. În momentul de față nu mă simt pregătit să antrenez eu. Avem variante, dar nu e normal să le spun la TV, atât timp cât Cosmin Contra e încă antrenorul nostru. Nu ar fi fair-play. Posibil să vină un antrenor străin la Dinamo. Au fost discuții cu Lothar Matthaus și Stefan Effenberg, dar nimic concret", a declarat Adrian Mutu, la TV Digi Sport. 

"Naționala nu se refuză, dacă mi s-ar propune un post din partea Federației m-aș duce și eu" Adrian Mutu

Ultimul selecţioner luat direct de pe banca lui Dinamo a fost Valentin Stănescu, în toamna lui 1980, când a antrenat în paralel la club și la naționala României.

 

Citește și: Ce le-a ascuns Contra șefilor lui Dinamo? Dezvăluiri de ultim moment: "FRF se întâlnea cu el de o lună"

EXCLUSIV UPDATE Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj » Varianta venirii la națională a picat în mod oficial

E oficial! Christoph Daum nu mai este selecționerul României » Anunțul de ultimă oră al FRF

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
673474022797724
Simi Bidilean  •  15 Septembrie 2017, 05:27

NU CONTEST ECHIPA DINAMO , DAR CE FOTBALIST DE LA DINAMO CREZI CA AR VAVEA LOC IN PRIMUL 11 NATIONAL . DINAMO NU ARE JUCATORI DE NATIONALA ATAT TIMP CAT *** VREA DOAR BENEFICII PE PLAN LOCAL CU JUCATORI -NU FOOTBALISTI .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

673474022797724
Simi Bidilean  •  15 Septembrie 2017, 05:22
Postat de grandetorito pe 14 Septembrie 2017, 21:17

Doar cu Contra selectioner mai poate da si dinamo jucatori la echipa nationala. Cu toti ceilalti s-au facut selectiile pe valoare :P

DA MUTULE TU SI CONTRA - ANTRENORI LA NATIONALA DE OLSBOI ...

673474022797724
Simi Bidilean  •  15 Septembrie 2017, 05:20

DA MUTULE TU SI CONTRA - ANTRENORI LA NATIONALA DE OLSBOI ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close