FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Cea mai mare tristețe a lui Chipciu de la națională are legătură cu Mutu: "A fost un scandal, eram supărat"

Articol de - Publicat joi, 04 februarie 2016 21:40

Alexandru Chipciu a vorbit despre revenirile lui Mutu și Marica în echipa națională a României și a povestit un episod neștiut dintr-un meci cu San Marino.

"Mutu şi Marica mi-au adus multe bucurii la "naţională", sper să-i vedem şi la Euro. Era să joc cu Mutu împreună într-un meci în San Marino, dar a fost un scandal şi n-a mai jucat, eram supărat că nu s-a putut", a spus Chipciu.

Mijlocașul campioanei României a vorbit și despre viitorul echipament al Stelei, cel alb, care a fost anunțat în premieră de Gazeta Sporturilor în urmă cu cîteva zile

"Mi-ar plăcea să jucăm în alb, ca la Sevilla, să-i cinstim pe acei eroi" Alexandru Chipciu

tricoul stelei gsp

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
alexpescaru
alexpescaru  •  04 Februarie 2016, 23:54

Băi, chiar nu vede nimeni ce petarda e ăsta ? Numai arfe și figuri pe el, iar fotbal ioc. Ce tot umpleți pagina cu adâncile cugetări ale acestui babalau ?

antishtoia
antishtoia  •  04 Februarie 2016, 23:05

Ia te uita! Singurul care se accidenteaza ca prostul! Si asta se numeste fotbalist? Gamelar, nu fotbalist!

kilimanjaro
kilimanjaro  •  04 Februarie 2016, 22:10

Daca jucati in alb, cinstiti *** care sunteti si nu eroii de la Sevilla. Voi pe aceia doar ii faceti de ras, cocalarilor condusi de un cioban infractor!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează