FOTBAL  »  NATIONALA  »  ACID

Cernat: "Nu înţeleg de ce Piţurcă nu apelează la Ghioane!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 decembrie 2008 00:00

Mijlocaşul lui Dinamo Kiev Florin Cernat spune că s-a împăcat cu ideea că nu intră în vederile lui Victor Piţurcă, dar mărturiseşte că nu înţelege de ce selecţionerul nu apelează la serviciile colegului său de la Dinamo Kiev, Tiberiu Ghioane.

"Din cîte am vorbit cu Tibi, el ar vrea să revină la echipa naţională, însă am înţeles că nu intră în vederile domnului Piţurcă. Nu înţeleg de ce, dar probabil că selecţionerul ştie mai bine. Ghioane a fost titular în acest sezon, a purtat chiar banderola de căpitan în cîteva meciuri şi cred că e îndreptăţit să spere că va fi convocat" a spus Cernat.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (11)
 •  27 Decembrie 2008, 18:16

are mai multe presente in europa decat mutu :)

 •  27 Decembrie 2008, 17:52

PENTRU CA NU A FOST STELIST .ESTE UNUL DINTRE CEI MAI BUNI JUCATORII ROMANI ,DUPA MUTU SI CHIVU .NUMAI UN ANTI FOOTBAL NU L-AR LUA LA NATIONALA

 •  27 Decembrie 2008, 17:41

La noi numai cine are contracte grase are loc la nationala,nu stiu ce vede piti la celalalt rus ca-l tot convoaca,de fapt piti nu vede multi alti jucatori buni pt nationala

Vezi toate comentariile (11)
Comentează