FOTBAL  »  NATIONALA  »  RAPIDIŞTI.RO

Cesinha: "Aş fi foarte fericit să joc în naţionala României" / Cum comentezi?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iulie 2008 00:00

Victor Piţurcă îl vrea pe brazilianul Rapidului Cesinha la naţionala României! Pişurcă îi mai are în vedere şi pe Semedo şi Didi, de la CFR Cluj.

"Îmi plac foarte mult Cesinha, Semedo şi Didi. Vreau să-i iau la naţională. Aştept ca ei să fie naturalizaţi, pentru că ar fi foarte ultili echipei noastre", a spus Piţurcă la ştirile sportive de la Pro TV.

Carlos Cesinha nu ştia de intenţia lui Piţurcă, despre care a aflat de la rapidisti.ro. Brazilianul a fost foarte plăcut surprins de vestea că selecţionerul României l-ar vrea alături de Mutu şi Chivu:

"Chiar a spus asta? Niciodată nu m-am gîndit, nu mă aşteptam. Mulţumesc mult, mă bucură enorm această veste. Aş face tot posibilul pentru a juca la naţionala României, dar mai întîi trebuie să primesc cetăţenie, să vorbesc foarte bine română, să ştiu totul despre ţară şi să fiu sigur că lumea mă vrea, pentru că e foarte tentant să ţi se ofere şansa asta, dar e şi foarte multă responsabilitate pusă în joc. Cînd am venit în România nu credeam că o să mă adaptez atît de bine, mi-a fost teamă, dar acum sînt deja la al doilea sezon aici şi mă simt excelent", a spus Cesinha pentru rapidisti.ro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează