FOTBAL  »  NATIONALA  »  NU SE RĂZGÎNDEŞTE

Chivu: "Am fost destul de clar: NU REVIN la naţională şi cu asta închei!"

Cristi Chivu
Cristi Chivu

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 18 octombrie 2011 09:58

Victor Piţurcă se pare că nu are nici o şansă de a-l convinge pe Chivu să revină la echipa naţională. Fundaşul lui Inter a vorbit la emisiunea "Minutul 91", de la Dolce Sport despre o eventuală revenire la prima reprezentativă.

"Am fost destul de explicit în scrisoarea pe care am trimis-o tuturor. Nu revin şi cu asta închei!", a spus fostul căpitan al naţionalei, care i-a dat cîteva sfaturi lui Gabriel Torje, jucătorul lui Udinese: Torje are posibilitatea să joace într-o echipă valoroasă, care se luptă să ajungă an de an să ajungă în cupele europene. Important pentru el este să ştie să treacă peste obstacole. Echipa lui nu are presiune, suporterii nu au mari speranţe. Trebuie să se obişnuiască cu huiduieli şi cu note mici în ziar".

Cristi Chivu şi-a anunţat retragerea din prima reprezentativă chiar înaintea meciului cu Bosnia din retur (3-0). Acesta a trimis o scrisoare către FRF în care şi-a luat adio de la naţională. "Cariera mea de jucător sub steagul României a luat sfîrşit. Vîrsta, accidentările, intervenţiile chirurgicale la care am fost supus în ultimul timp mă împiedică să lupt pe mai multe fronturi", scria căpitanul "tricolorilor"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
pancone51
pancone51  •  28 Octombrie 2011, 16:46

la cati bani are ,daca se intampla ceva cu el sa se bucure numai fetitele de rodul muncii lui,? la cata aroganta are nici mucii nu-i dau pe el ,si pot spune ca sunt mandru ca sunt roman si traiesc in Romania ,am copiii plecati in strainatate ,lucreaza -unul economist, altul medic veterinar-imi spun sa stau cu ei ,niciodata, tot in tarisoara mea ma intorc cu bune cu rele ,aici le gasesc, rusine chivule !

meka
meka  •  18 Octombrie 2011, 14:17

Sa fii sanatos! La revedere!

lucell
lucell  •  18 Octombrie 2011, 13:01
Postat de dan pe 18 Octombrie 2011, 10:45

Daca pentru tine un jucator care castiga liga italiei si mai ales liga campionilor, fiind titular, nu are nici o treaba cu fotbalul...ce sa zic...spune multe si despre cata treaba ai tu cu "fenomenul fotbal".

la ce echipa conturase murinho puteam sa joc si eu fundas si era acelasi lucru. oricum nu avea nicio rezerva pe postul lui si era obligat murinho sa joace cu el:))) habar nu ai nu stiu de ce mai vorbesti, el a prin o conjuctura favorabila si atat , jucator nu a apucat sa fie niciodata din cauza accidentarilor si infautarii tipic romanesti:)

Vezi toate comentariile (15)
Comentează