FOTBAL  »  NATIONALA  »  ÎI E DOR DE TRICOLOR

Chivu explică de ce nu mai revine la naţională! Faţă de ce antrenor se simte dator

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 17 octombrie 2012 16:18

Victor Piţurcă a încercat să-l readucă pe Cristi Chivu la echipa naţională, dar fundaşul lui Inter spune că singurul antrenor faţă de care are o datorie morală este Răzvan Lucescu.

"Cînd joacă echipa naţională, mi-e dor să fiu acolo, să trăiesc anumite emoţii. Mi-am făcut datoria, nu vreau să spun că m-am accidentat de 7.000 de ori la naţională. M-a deranjat că s-a pus la îndoială profesionalismul meu. Nu s-a întîmplat o dată, ci de mai multe ori!", a spus Chivu la sportro.

Fundaşul lui Inter a apreciat perioada în care a lucrat cu Răzvan Lucescu la naţională, antrenor faţă de care s-a simţi foarte apropiat:

"Răzvan Lucescu ştia din Bosnia că mă voi retrage, a încercat să-mi schimbe decizia. Faţă de el am o datorie morală, l-am lăsat la greu pentru că nu am mai suportat unele lucruri. Pînă la urmă a înţeles. Mi-ar fi şi greu să mă întorc cu un alt antrenor. Valorile mele sînt total diferite de ale altora".

 

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (9)
adra
adra  •  18 Octombrie 2012, 18:31
Postat de stelist1986 pe 17 Octombrie 2012, 17:37

Aplauze pentru valorile lui Chivu care sunt diferite de ale altora! E un fotbalist cu cariera de club exceptionala dar la echipa nationala are performante inferioare lui, sa zicem , Cristi Dulca sau Liviu Ciubotariu sau Toni Dobos sau Laurentiu Rosu sau Ionel Ganea sau Tibor Selymes sau Gabi Popescu sau Viorel Moldovan sau Costica Stefanescu sau... mai zic? Deci, sunt multi,multi care pot sa vorbeasca inaintea lui. Comparatiile cu aia grei , n-au nici un rost.

daca pe cele 11 posturi la nationala am fi avut 11 fotbalisti de valoarea lui chivu nu am fi ratat nici o calificare ! ghinionul lui a fost ca fotbalul se joaca in 11 , iar ceilalti 10 au fost mai mereu sub valoarea lui ... chiar si cand a jucat prost ...

tigruzzu
tigruzzu  •  18 Octombrie 2012, 00:16
Postat de b_u_ll_e_t pe 17 Octombrie 2012, 18:33

mai oameni buni chai avem toti ochii inchisi si urechile astupate? omul nu mai vine la nationala din cauza ca, 1. in perioada lu piturca de acum cativa ani se facea selectia percum in acest moment( pe simpatiile lu piturca) 2. ce rost are sa trag de mine sa ajut echipa cand antrenorul o trage in jos( ma refer tot la perioada piturca de acum cativa ani) 3. gresesc o data si imi sare in cap o tara intreaga, 4. cand esti obisnuit sa ai o echipa de club cu jucatori buni si te duci la nationala si ai pe cine ai in teren cred ca te apuca o criza de nervi si de acolo vin si frustrarile. asa ca mai bine stau acasa cu familia si nu imi fac nervi si sa fiu nevoit sa suport criticile intregi tari.

Excelent comentariu!

dan2010
dan2010  •  17 Octombrie 2012, 19:25

Nota zece Cristi! Se vede ca ai singe de banatan. Multi nu inteleg ce spui, dar toata lu mea cu putin bun simt stie ca nu ai pierdut nimic stind in banca ta. Asa se intimpla cind invidia , minciuna si alte tertipuri miticiste iau marea majoritate pe sus.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close