FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FRANŢA, SÎMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE ORA 21:40, ÎN DIRECT LA ANTENA 1

Chivu: "Jucăm defensiv pentru că sîntem constrînşi să o facem!"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 octombrie 2008 00:00

Căpitanul reprezentativei a vorbit despre jocul cu Franţa, despre care spune că va fi mult mai greu decît cel de la Euro.

"Tinerii aduc la lot un plus de dăruire şi entuziasm. S-a tot spus că nu avem jucători care vin din urmă, dar iată că nu este deloc aşa. Meciul cu Franţa este unul important, ei sînt obişnuiţi să fie mereu favoriţi şi ne va fi foarte greu.

Nu am făcut un meci strălucit la Euro împotriva lor, dar acum cele 3 puncte sînt fundamentale. Orice lot am face, francezii sînt tot peste noi! Noi sîntem constrînşi să jucăm defensiv." a spus Chivu la conferin'a de presă organizată astăzi la Casa Fotbalului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
 •  06 Octombrie 2008, 21:13

Penibil, ne dam batuti inainte de meci! Felicitari! Se anunta un meci de mare spectacol in care ne vom apara cu pieptul gol "ca la Marasesti". Pina cind vom lua golul N°1 dupa care trecem la atac si ... mai luam citeva goluri. Franta practicind cel mai slab joc, la lotul pe care il are nu poate pierde. Piturca nu a incercat sa innoiasca echipa iar la Euro s-a jucat "sa ne facem de ras" cum au recunoscut unii jucatori.

 •  06 Octombrie 2008, 21:01

Cine va obliga?!? Lipsa de valoare a antrenorului?? Sau a voastra???

 •  06 Octombrie 2008, 18:25

Pai tot timpul sunteti constransi sa jucati defensiv. Si cu Insulele Feroe tot constransi ati fost. Ajungem usor, usor, bataia de joc de a echipei nationale! Multumim! Si inca ceva, nu avem jucatori de atatc pentru ca nu avem un antrenor care sa atace!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează