FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Christoph Daum alege selecționerul la naționala U21 a României » Cine e favorit la banca "tricolorilor"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 noiembrie 2016 14:18

Naționala U21 a României a ratat calificarea la EURO 2017, însă selecționerul Cristi Dulca vrea să continue pe banca ”tricolorilor”.

Pentru ca acest lucru să aibă loc, Dulca trebuie să facă un plan de viitor pentru naționala de tineret și să-l prezinte lui Christoph Daum, care ar urma să-și dea acordul. În mod contrar, Dulca va trebui înlocuit.

"Domnul Daum vrea ca până la mijlocul lunii decembrie să stabilim un selecționer la naționala de tineret. Cristi Dulca e prima opțiune pentru noi. Cristi îi va prezenta un plan domnului Daum, iar dacă selecționerului îi va conveni, atunci vom merge pe mâna lui Dulca", a declarat Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, la TV Dolce Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
eucutine
eucutine  •  10 Noiembrie 2016, 19:38
Postat de aldo_m pe 10 Noiembrie 2016, 19:13

in orice tara civilizata daca selectionerul n-are rezultate ESTE SCHIMBAT cum e posibil ca dulca sa mai ramana in acest post nu ma intereseaza conflictul lui cu hagi DAR N-A AVUT REZULTATE si atunci de ce sa ramana

si de ce am avea rezultate la U21, daca la juniori contabilizam dezastre si umilinte pe banda rulanta?

aldo_m
aldo_m  •  10 Noiembrie 2016, 19:13

in orice tara civilizata daca selectionerul n-are rezultate ESTE SCHIMBAT cum e posibil ca dulca sa mai ramana in acest post nu ma intereseaza conflictul lui cu hagi DAR N-A AVUT REZULTATE si atunci de ce sa ramana

nebraska
nebraska  •  10 Noiembrie 2016, 17:12
Postat de neputintafalit pe 10 Noiembrie 2016, 14:39

Dulca este mai prost decat prevede legea.

Zise valahu si mai lua un pr0zac...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează