FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERE

Christoph Daum criticat după alegerea făcută în privința fundașului stânga: "Nu numai că trebuia luat, dar era bun și ca titular"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2016 13:11

Valeriu Răchită îl critică pe Christoph Daum pentru faptul că l-a lăsat din nou în afara lotului pe Răzvan Raț. Fostul antrenor al Petrolului i-a caracterizat și pe Steliano Filip, Iasmin Latovlevici și Alin Toșca, pe care nu-i vede soluții mai bune decât Raț. 

"Răzvan este un caracter deosebit, suferă teribil când nu joacă, când nu are banderola. Nu că ar fi putut fi convocat, dar nici nu trebuia să lipsească din echipa de start. Noi, când eram în staff, căutam fundaș stânga peste tot și nu exista cineva mai bun ca el.

Steliano Filip provine din mijlocaș, îl știu foarte bine de acum 7-8 ani, de la Banatul, unde era coleg cu Buia și cu Vaștag, toți trei vârfuri de generație. Ne uitam la el, este tânăr, poate crește, dar face foarte multe greșeli de poziționare, de interpretare a jocului, de atac la minge sau pe lângă minge, primește cartonașe galbene și roșii.

Latovlevici vine din Turcia, nu l-am mai văzut de mult timp cum joacă, la ce nivel mai este, dar acum revine la echipa națională.

Toșca... Toșca joacă un meci fundaș stânga și 20 fundaș central. Ce să mai, consider că Raț nu trebuia să lipsească niciodată de la echipa națională. Este o mare amărăciune în sufletul lui, știu cu ce plăcere venea la lot”, a spus Răchită la Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
whiteredarad
whiteredarad  •  06 Octombrie 2016, 15:41

Si ca Rat si ca Tosca , ca fundas stanga e mai bun olteanul de la Craiova ! VATAJELU....

kaloogarele
kaloogarele  •  06 Octombrie 2016, 15:31

da, si pe dreapta dan petrescu. in atac musai ilie dumitrescu si extrema dreapta lacatush!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează