FOTBAL  »  NATIONALA  »  INTERNETUL, BATĂ-L VINA!

Cică, "Dodel" Tănase nu ştie cum e treaba cu mess-ul ;)

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 iunie 2010 00:00

Gabi Tamaş i-a luat apărarea lui Cristi Tănase astăzi, după ce Cancan a susţinut că după înfrîngerea cu Macedonia, Cristi Tănase ar fi încercat să se împrietenească, pe messenger, cu o frumoasă domnişoara.


"Habar nu am de ce faceţi atîta scandal cu chestia asta. Zici că a omorît pe cineva! Tănase nici nu prea ştie care e treaba cu mess-ul. Lasă că o să-l învăţ eu, ca să nu i se mai întîmple ce i s-a întîmplat. În primul rînd că nu era două noaptea, şi i-a dat ok din greşeală fetei, tocmai pentru că nu se pricepe. Oricum, a fost o chestie plănuită de respectiva", a spus Tamaş.

Cancan a publicat astăzi un material în care susţine că Tănase se amuza teribil miercuri noapte, pînă spre ora două, pe net, încercînd să agaţe fete. În acelaşi material se spune că Nicolae Dică ar fi fost şi el lîngă calculator. Colegul de cameră al lui Tănase, Mazilu, a refuzat să comenteze în vreun fel articolul.

Iată conversaţia:
dintre Cristi Tanase si Alexandra
dodel18: acum am venit de la meci
alj_andra: ceati facut ca eu nu am vazut meciu?
dodel18: am pierdut cu 1-0
dodel18: cand iesim si noi la un suc
alj_andra: cand vi in tara?
dodel18: sambata noaptea
alj_andra: da-mi si mie web sa te vad un pic:P
dodel18: da dar imi dai si u
alj_andra: mi s-a stricat dar incerc sa vad daca merge
dodel18: atunci da-mi nsi mie nr tau de tel ...
alj_andra: acum imi dai camera?eu ti-am promis ca iti dau maine
dodel18: da
alj_andra: daa e cam intuneric
dodel18: da
dodel18: ca se uita colegu meu la un film
alj_andra: cu cine stai in camera?
dodel18: cu mazilou
alj_andra: si unde vrei sa pleci??
dodel18: unde vrei u
alj_andra: hm as vrea la mare
dodel18: pei mergem

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
b.ogdan
b.ogdan  •  05 Iunie 2010, 16:01

Fratilor!Uramaresc comentariile voastre si nu va inteleg deloc.Ce ii tot luati apararea lui Dodoasca asta?Si ziaristii sunt suporterii Romaniei,voi nu-i injurati pe impiedicatii astia cand vedeti ca nu joaca nimic?Tamas ,sa-i dea un cap in gura lui Tanase,poate atunci joaca si el ceva.

rapidutz
rapidutz  •  05 Iunie 2010, 00:19

cat c.a.c/at se mananca in rRomania... asa va faceti voi rating... ce p|m, asa si cu articolul cu tamas ca ii da una in gura la un pros|... peste 2 zile veniti la mine ca am trecut un lvl la farmville... :))

 •  04 Iunie 2010, 23:41

Sunteti vai de steaua voastra, ziar infect! Pe zi ce trece deveniti mai penibili.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close