FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Cine l-a convins pe Lupescu să candideze: "N-am fost nici eu, nici Hagi, nici Popescu ori Panduru"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 februarie 2018 19:25

Florin Prunea exultă după ce Ionuț Lupescu și-a anunțat candidatura la șefia FRF. Dezvăluie că Mircea Lucescu a avut un cuvânt greu de spus în decizia lui Lupescu de a renunța la postul de la UEFA pentru a candida. 

"Decizia finală luată de Ionuţ Lupescu a fost o surpriză mare. Chiar dacă eu eram foarte optimist înaintea răspunsului său, nu l-am convins nici eu, nici Panduru, nici Hagi, nici Popescu, nu mă aşteptam să-şi lase liniştea de la UEFA, siguranţa de acolo, mediul de acolo, chiar nu mă aşteptam.

Cei care l-au convins au fost membrii afiliaţi. Au făcut o presiune constantă şi eram convins că va ceda acestor rugăminţi constante. Ionuţ se întoarce în România numai şi numai să ajute fotbalul, să-i dea fotbalului ceea ce ne-a dat nouă tuturor foştilor jucători.

A contat foarte mult şi părerea lui Mircea Lucescu. Foarte mult a contat. Ultima întâlnire cu nea Mircea a fost la parastasul lui nea Culae Lupescu. Am petrecut atunci 4-5 ore împreună, am servit masa, a contat foarte mult şi părerea lui nea Mircea. Toţi oamenii care iubesc fotbalul şi care se pricep la fotbal ne cer să readucem fotbalul românesc acolo unde îi este locul.

Suntem atacaţi din toate părţile de aceste personaje plătite cu bani grei la FRF. Cu bani grei, ca să fim clari. Ne spunem şi noi punctul de vedere civilizat, dar văd că apar tot felul de mizerii. De ce? Noi aşa credeam şi avem dreptul să ne dăm cu părerea, pentru că am transpirat în tricoul echipei naţionale, am jucat fotbal şi ne pricepem la fotbal", a declarat Florin Prunea pentru TV Telekom Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  14 Februarie 2018, 08:02

Numai Burlici pe aici ! Asta e ocupaţia voastră ? Skolko ruble ?

corectu
corectu  •  14 Februarie 2018, 07:44

Puscas.

929371553813840
Robin Gene  •  14 Februarie 2018, 02:02

Faceti boi pe desteptii si e vai de capul vostru!?....Dar propuneti voi ,mai terchea,berchea pe cine foriti sa conduca FRF.....Il vreti pe Butleanu in continuare!?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează