FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Ciprian Deac, analiză dură după „dubla” cu Spania și Malta: „Suntem campioni la scuze şi găsim tot timpul. Toată lumea dă în selecţioner, eu zic să ne uităm şi la jucători!”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 septembrie 2019 19:48

Ciprian Deac (33 de ani), mijlocașul lui CFR Cluj, a vorbit despre prestația echipei naționale în „dubla” cu Spania (1-2) și Malta (1-0), din preliminariile EURO 2020.

Înlocuit în minutul 71 al meciului cu Spania și doar rezervă în partida cu Malta, Ciprian Deac a sărit în apărarea selecționerului Cosmin Contra, învinovățit pentru prestația „tricolorilor”.

„Dacă noi, jucătorii, nu credem, atunci lumea din jurul nostru de ce să mai creadă? Este important că noi credem, e important că suntem la mâna noastră şi totul depinde doar de noi.

E clar că lumea, din ce a văzut, din ce a auzit, nu e foarte încântată şi e normal, dar ar fi bine să fie alături de echipa naţională, pentru că noi, jucătorii, suntem acolo, vrem şi încercăm să dăm totul pe teren.  

E clar că am întâlnit un adversar foarte puternic. Nu vreau să caut scuze, pentru că noi, jucătorii români, suntem campioni la scuze şi găsim tot timpul, dar cred că ar fi bine să vedem realitatea şi să ne vedem exact limitele. Toată lumea dă în selecţioner, dar eu zic să ne uităm şi la jucători. Eu cred că vina este a noastră, nu a selecţionerului”, a spus Deac.

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - FC VOLUNTARI // Campioana pregătește surpriza: „George Țucudean va reveni”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
110286907003113
Marcello Kazan  •  12 Septembrie 2019, 23:15

"Marele Fotbalist" Deac a vorbit si el... Auzi tu, lumea ar trebui sa se uite si la jucatori... Adica sa se uite si la tine, NU NUMAI la antrenor... Adevarul e ca lumea SE UITA LA JUCATORI si nu a mai ramas foarte multe de spus... In ceeace-l priveste pe Contra, acesta a dovedit ca nivelul lui de pregatire profesionala (CA ANTRENOR) este SUB LIMITA NECESARA impusa de o Nationala iar daca luam in consideratie LIMITELE fotbalistilor chemati la lot PRINTRE CARE SI Dl. Deac, chiar ca NE-AM PROCOPSIT...

max9
max9  •  12 Septembrie 2019, 22:36

tu vorbesti ba ***? se loveste mingea de tine ca de piramida. nai nici o treaba cu sportu asta. taci *** din gura..mai si vb

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

boierasul
boierasul  •  12 Septembrie 2019, 22:25

bai bai nene antrenorul face selectia,alcatuieste primul 11 si stabileste sistemul de joc, deci e normal sa fie principalul vinovat

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close