FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MALTA 1-0

Ciprian Marica: „Nu mi-a plăcut lejeritatea lui Chiricheș, lamentabil de multe ori”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 septembrie 2019 21:55

Ciprian Marica nu vede un dezastru în victoria la limită cu Malta, dar critică naționala României pentru lejeritatea cu care a abordat meciul. 

„O victorie importantă, dar jocul nostru nu ne mulțumește. Voiam să vedem mai mult, chiar dacă am dominat. Am jucat cum au jucat spaniolii cu noi. Au fost câteva ocazii periculoase ale maltezilor, puteam fi oricând egalați.

Valoarea individuală a jucătorilor noștri era net superioară, dar avem această problemă: cu echipele mari avem emoții, cu echipele mici nu ne putem motiva. Adversarul era limitat, unii dintre jucătorii lor erau chiar amatori. Nu mi-a plăcut lejeritatea lui Chiricheș, bine că a fost ofsaid la golul lor. Mulți jucători au părut relaxați, de parcă știam că o să învingem. 

Nu mi-au plăcut fundașii centrali. Chiricheș lamentabil în unele faze, Rus depășit la unele mingi”, a explicat Marica la televiziunea Pro X. 

Reacția lui Pușcaș după România - Malta 1-0

Nota 6a primit-o Vlad Chiricheș în GSP pentru evoluția cu Malta, 1-0

Citește și:

Costin Ștucan a sesizat o problemă majoră de strategie a lui Contra: „De ce a făcut asta? Mi-a spus un jucător!” 😲 + Marica a confirmat!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
amicu
amicu  •  09 Septembrie 2019, 11:22
Postat de Grigoriu Laurentiu pe 09 Septembrie 2019, 09:57

Chiriches, chiar si asa, fiind rezerva la echipa sa de club, este cel mai bun fundas pe care il avem Vine totusi din fotbalul Italian Marica face o analiza complet aiurea Problema nu a fost la fundasi, ci la linia de mijloc, deci.... ar fi fost mai intelept sa taca

IN COMPARATIE CU CINE?nu vezi ca ingustul asta nu cheama pe altcineva la nationala? chiriches e titirez meci de meci. E bezmetic si nu are nicio treaba cu fotbalul. Sa se ia de manuta cu stanciu, grozav, chipciu sau keseru si sa plece

1103412569685798
Grigoriu Laurentiu  •  09 Septembrie 2019, 09:57

Chiriches, chiar si asa, fiind rezerva la echipa sa de club, este cel mai bun fundas pe care il avem Vine totusi din fotbalul Italian Marica face o analiza complet aiurea Problema nu a fost la fundasi, ci la linia de mijloc, deci.... ar fi fost mai intelept sa taca

vladutz13
vladutz13  •  09 Septembrie 2019, 03:11

Mentalitate cam de atacant... nu am vazut probleme la fundasii centrali, chiar nu ei sunt de criticat astazi. Problemele la fel ca in meciul cu Spania au fost la mijloc unde nu se reusesc deposedari, iar posesie si pase nici nu putem visa.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează