FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

VIDEO Ciprian Marica, intervenție acidă la GSP Live: „O mascaradă, un film prost!”

Ciprian Marica
Ciprian Marica

Articol de GSP - Publicat joi, 20 ianuarie 2022 11:07 / Actualizat joi, 20 ianuarie 2022 12:29

Ciprian Marica (36 de ani), fost internațional cu 25 de goluri pentru naționala României, îi critică pe conducătorii FRF, în condițiile în care numele noului selecționer întârzie să fie anunțat.

Refuzați pe rând de Mirel Rădoi, Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, federalii l-au apelat pe Ladislau Boloni, cu care nu au reușit să ajungă la un numitor comun, după săptămâni de tatonări și negocieri.

Deranjați de atitudinea lui Boloni, conducătorii Federației au accelerat negocierile cu Edi Iordănescu, care pare favoritul pentru a prelua postul de selecționer în acest moment.

Cornel Dinu îl desființează pe Edi Iordănescu: „Imixtiuni politice! Singura calitate e că vorbește mai bine decât tăticul lui”
Selecționer
Cornel Dinu îl desființează pe Edi Iordănescu: „Imixtiuni politice! Singura calitate e că vorbește mai bine decât tăticul lui”

Toată perioada negocierilor a fost descrisă de Ciprian Marica drept „un film prost”. Fostul atacant cere ca selecționerul să fie numit curând, spune că Răzvan Burleanu este „depășit de situație” și că Adi Mutu este favoritul său, în condițiile în care ar fi ajutat de nume importante, precum Ilie Dumitrescu.

Ciprian Marica: „Această mascaradă ne lasă un gust amar”

„Mi se pare un film prost, în care producătorul nu prea știe ce-și dorește și încearcă mai mulți actori. Refuzat fiind de unul și de altul, se oprește la care o fi. Nici nu mai contează cine va fi selecționer, toată această mascaradă ne lasă un gust amar. Nu mai înțelegi dacă antrenorii au refuzat fiindcă nu au dorit să colaboreze cu echipa națională sau din alt motiv. 

Cu cât ar fi pus selecționerul mai repede, cu atât ar avea mai mult timp să-și facă temele, să se ocupe de națională. Dar atât timp cât președintele FRF are interes mai mult personal... era-n Arabia Saudită la meciuri și noi n-avem selecționer, înseamnă că nu e o prioritate să avem selecționer! N-am nimic cu Răzvan Burleanu, dar e clar depășit de situație

Pasează responsabilitatea la Comisia Tehnică, care propune 7.000 de antrenori. Ne spuneau niște criterii, prin domnul Țicleanu, pe care ar trebui să le îndeplinească viitorul selecționer. Am văzut că până la urmă au vorbit cu toată lumea, și cu cei care nu le îndeplineau. Mi se pare că totul se întâmplă greu pentru că puțini își doresc să lucreze în condițiile de astăzi de la națională”, a spus Marica la GSP Live. 

Ciprian Marica: „L-aș fi vrut selecționer pe Adi Mutu”

„Eu aș fi vrut să fie Adi Mutu selecționer. Nu zic asta pentru pasele de gol pe care mi le-a dat la națională, ci pentru că a fost un mare fotbalist și poate să le transmită jucătorilor ceea ce simțea el atunci când îmbrăca tricoul primei reprezentative. La echipa națională nu trebuie să fie un mare antrenor, ci un selecționer, care să fi demonstrat alte lucruri. 

La U21 mi-a plăcut selecția lui Mutu, ideea pe care a avut-o și cât s-a schimbat față de epoca Voluntari. Sigur, nu e un mare antrenor, că nu a avut unde să fie. Dar cred că CV-ul pe care îl are ar putea compensa. Sigur, având lângă el nume importante, cu experiență. Auzisem de varianta cu Ilie Dumitrescu”, a adăugat Marica. 

  • Mutu a disputat 7 meciuri pe banca reprezentativei U21: 3 victorii, 3 egaluri, o înfrângere.

Văd că bani nu mai sunt, deci Federația stă prost și din punct de vedere managerial. Citesc că FRF va primi bani de la Stat pentru prima dată. Se pare că altă soluție nu mai au, decât să primească bani de la Stat.

- Ciprian Marica 

Mai multe știri despre echipa națională: 

Gică Popescu, despre negocierile FRF cu Boloni și Edi Iordănescu: „Nu știu dacă sunt potriviți pentru națională”

Boloni n-a ținut în joc de glezne doar Federația: „Și nouă ne-a dat speranțe! L-am așteptat două săptămâni și n-a venit”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
4774403515910795
Istvan-Lorinc Pakurar  •  26 Ianuarie 2022, 11:04

Edi a fost numit selectioner in momentul cind a plecat de la FCSB. Restul este can can. Bölöni a simtit acest lucru si se intreba de ce apar noi "chichite" atunci cind accepta!!!

markksson
markksson  •  23 Ianuarie 2022, 02:24

„Mi se pare un film prost ... ”. De data asta il cred pe Marica, are experienta la capitolul filme proaste.

dudash
dudash  •  22 Ianuarie 2022, 07:35

25 de goluri cu lichtenstein feroe samd

Vezi toate comentariile (7)
Comentează