FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Comunicat FRF legat de ancheta DIICOT: „Sunt pure speculații și nu au nicio bază reală”

Articol de GSP - Publicat luni, 06 ianuarie 2020 12:16

Federația Română de Fotbal a emis azi un punct de vedere după articolul publicat de Gazeta Spoturilor, legat de ancheta DIICOT la Federația Română de Fotbal. 

Deși GSP a prezentat în material și răspunsul oferit de DIICOT, conform căruia pe rolul structurii centrale există o cauză penală ce vizează forul condus acum de Burleanu, Federația susține că acuzațiile sunt nefondate. 

Comunicatul FRF:   

„Referitor la materialul de presă cu titlul ”DIICOT a intrat în Casa Fotbalului, sediul FRF”, publicat astăzi, 6 ianuarie, de Gazeta Sporturilor, Federația Română de Fotbal are următorul punct de vedere: 

Reprezentanți ai DIICOT nu au fost prezenți la Casa Fotbalului și nici nu au cerut informații sau documente așa cum se pretinde în materialul de presă.

În materialul citat al Gazetei Sporturilor, se aduc acuzații actualei administrații a FRF, acuzații care sunt pure speculații și nu au nicio bază reală. 

Federația Română de Fotbal reafirmă că toate operațiunile financiar-contabile și cu caracter sportiv sunt derulate într-o totală transparență față de membrii afiliați și față de autorități. FRF are întreaga disponibilitate să pună la dispoziția instituțiilor abilitate ale statului toate documentele și informațiile în cazul în care acestea vor fi solicitate” 

Ce a răspuns DIICOT pentru GSP 

GSP a trimis în toamnă o solicitare către DIICOT. 

„Există informații că în ultimele luni au fost ridicate mai multe documente de către DIICOT de la Federația Română de Fotbal. Pentru o informare cât mai corectă, vă rugăm să ne precizați dacă în acest moment DIICOT investighează vreun dosar care are legatură cu Federația Română de Fotbal”, a fost mailul adresat de GSP către DIICOT, pe 16 octombrie 2019 

Pe rolul DIICOT - Structura Centrală se află înregistrată o cauză penală în care se efectuează urmărirea penală in rem pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 367 NCP, delapidare, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 295 NPC, și evaziune fiscală, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 9 din L.241/2005. Alte aspecte legate de acest dosar nu pot fi comunicate în acest moment”
 mailul adresat de DIICOT către GSP

Citește și:

DIICOT a intrat în Casa Fotbalului, sediul FRF! Acuzații GRAVE: „Grup infracțional organizat, delapidare și evaziune fiscală!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
2148706178734762
Chris Malone  •  06 Ianuarie 2020, 20:16

Burlache a sifonat banii din sport..De asta se ardeau pariorii,la cate blatureanu se faceau pe tapsanele patriei!????

blatistu49
blatistu49  •  06 Ianuarie 2020, 14:50

Egrup infractional cu Burleanu in frunte a intrat in clica infractorilor Becalioti blaturi escrocherii FRF sta de sase fac ca nu vad si nu stiu

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  06 Ianuarie 2020, 13:03

Pai si are cineva indoieli ca gsp=ul este *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează