FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Consecinţele încercării de îndepărtare a lui Răzvan Burleanu de la FRF: "Scandal balcanic de toată frumuseţea"! Cine ar putea fi viitorul preşedinte

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 martie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 29 martie 2014 18:25

GSP.ro a anunţat în exclusivitate că AJF Giurgiu a atacat la Judecătoria sectorului 2 Adunarea Generală în care Răzvan Burleanu a fost ales preşedinte FRF.

Dumitru Dragomir a analizat pe site-ul oracoluldelabalcesti.ro evenimentele şi, deşi e convins că Burleanu nu-şi va pierde postul, prevede un mare scandal în fotbalul românesc:

"Acum văd că deja îşi fac încălzirea Puiu Iordănescu, cel mai bine cotat politic, Gică Hagi, cel mai mare fotbalist român, apreciat şi pentru ce face cu şcoala lui de fotbal.

Prevăd un scandal balcanic de toată frumuseţea, dar că Burleanu va fi îndepărtat aşa de uşor de la FRF, asta nu o mai cred. Nemulţumirile vor veni odată cu restructurarea fotbalului românesc la toate nivelurile, şi mai ales dacă se aşteaptă prea mult promisiunile făcue în privinţa facilităţilor şi a îmbunătăţirii condiţiilor financiare şi de infrastructură.

În viitor, preşedintele FRF va fi Cristi Chivu, dar va trebui să mai aştepte şi să nu intre în vreo ”combinaţie” de manager-procurator de jucători. I-ar fi fatală această alegere!".

Citeşte AICI articolul complet al lui Dumitru Dragomir

 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
dumbojet
dumbojet  •  30 Martie 2014, 11:27

Daca sistemul inseamna Iordanescu si Hagi ... atunci traiasca sistemul !

spivak
spivak  •  30 Martie 2014, 11:09

Mititică, pe tine când te ridică?

dannicola
dannicola  •  29 Martie 2014, 21:03

As prefata acest articol cu "spusele" unui clasic in viata : m-a invins sistemul! Vedeti ca nu au disparut "veteranii" sau se incearca "reasezarea" lor pe alte scaune si alte cladiri?! Pacat.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează