FOTBAL  »  NATIONALA  »  ȚARA GALILOR - ROMÂNIA, AZI, 20:00, LIVETEXT PE GSP.RO

Continuă șicanele la adresa naționala U21 a României! După ce i-au trimis în noroi, galezii au mai "taxat" în două rânduri echipa lui Isăilă

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2017 13:20

Echipa națională de tineret joacă azi un meci decisiv pentru calificarea la Campionatul European U21 din 2019, împotriva Țării Galilor, la Bangor (ora 20:00, liveTEXT și VIDEO pe GSP.ro).

După ce tricolorii au fost trimiși pe un stadion de antrenament în apropierea orașului al cărui gazon arăta groaznic, naționala noastră a mai fost umilită în două rânduri de galezi.

România U21 a primit aseară o grămadă de mingi dezumflate pentru a se antrena. Mai mult, jucătorii nu s-au bucurat nici de pază la stadionul pe care au efectuat ședința de pregătire, astfel că oricine ar fi putut intra acolo.

Susținere numeroasă

Tricolorii primesc însă o veste bună din partea fanilor. Mai bine de 100 de români sunt așteptați diseară la partida cu Țara Galilor, meci care ne poate asigura în proporție foarte mare calificarea.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
undergrant
undergrant  •  14 Noiembrie 2017, 20:34
Postat de haideusicfr pe 14 Noiembrie 2017, 17:49

A avea bun simt nu inseamna ca ai mentalitate de sclav.

Exact asa este... Dar ca o completare: Cine-i atat de naiv sa se astepte la bun-simt si eleganta din partea unora care populeaza Tara Galilor?! Tinutul ala pune judetul Vaslui intr-o lumina extrem de favorabila, fara nici-o exagerare!

860806803992272
Razvan M Jakab  •  14 Noiembrie 2017, 17:53

"Echipa națională de tineret joacă azi un meci decisiv pentru calificarea la Campionatul European U21 din 2019". De unde pînă unde este decisiv meciul ăsta? Dacă pierdem s-a terminat? Dacă îl cîștigăm, sîntem calificați? Autorul articolului, Răzvan Luțac, este ziarist la GSP sau omul care dă cu mopul prin redacție? Încet-încet nu prea mai e de intrat pe aici, prea multă incompetență....

haideusicfr
haideusicfr  •  14 Noiembrie 2017, 17:50

Mingi nu-si duc de acasa? Obiectul muncii pana la urma...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează