FOTBAL  »  NATIONALA  »  BOSNIA - LUXEMBURG, AZI, 21:00, DIGISPORT 3 ŞI LIVESCORE PE GSP.RO

Contra: "Am avut numai ghinioane, poate Luxemburg ne oferă şansa de care avem atîta nevoie"

Luxemburghezii pot stopa Bosnia din drumul spre barajul pentru calificarea la EURO 2012
Luxemburghezii pot stopa Bosnia din drumul spre barajul pentru calificarea la EURO 2012

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2011 17:45

Fostul fundaş dreapta al echipei naţionale, Cosmin Contra, crede că Luxemburg poate împiedica Bosnia din drumul spre barajul pentru calificarea la Campionatul European de anul viitor.

"În fotbal totul se poate întîmpla, naţionala Luxemburgului joacă din ce în ce mai bine. Presiunea va fi pentru bosniaci, nu pentru luxemburghezi, atunci de ce să nu sperăm? Să avem şi noi noroc, pentru că în ultimii ani am avut numai ghinioane. Poate Luxemburg ne oferă şansa de care avem atîta nevoie, a spus Cosmin Contra la televiziunea sportro.

...despre întinerirea echipei naţionale:
Adi Mutu şi Gabi Tamaş sînt jucători trecuţi de 30 de ani, restul sînt tineri. E o echipă de viitor, e bine să ai şi doi-trei jucători cu experienţă în echipă, cum sînt cei doi şi Raţ. Cei tineri pot creşte pe lîngă cei trei"

...despre disciplina la lot:
Îmi place disciplina la echipă, cît am fost antrenor la Timişoara am încercat să fac un program foarte plăcut jucătorilor, pentru ca ei să vină cu plăcere la antrenamente. Cred că nea Piţi este un antrenor care analizează foarte bine lucrurile şi semnalul său cred că a fost bine perceput de jucători, sînt conştienţi că trebuie să respecte deciziile sale. Nimeni nu cred că va mai călca strîmb la echipa naţională.

...despre Măţel:
"Mie mi-a plăcut debutul lui Măţel în Luxemburg, a arătat personalitate, a urcat bine în atac şi a centrat. Avem o bandă dreaptă foarte tînără şi dacă se încheagă relaţiile de joc va fi una foarte puternică. Un cuplu Măţel-Gabi Torje este unul de viitor la echipa naţională"

România va întîlni vineri seară reprezentativa Belarusului (21:30, TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO), meciul urmînd a se disputa pe "Naţional Arena".

Clasament Grupa D
1. Franţa 17p
2. Bosnia 16p
3. România 12p
4. Belarus 12p (9m)
5. Albania 8p
6. Luxemburg 4p (9m)
Programul meciurilor: România - Belarus, Bosnia - Luxemburg, Franţa - Albania (vineri), Franţa - Bosnia, Albania - România (11 octombrie)

Playtech: BOMBĂ! Diana Șoșoacă sfidează TOT! Cum a intrat în restaurant, fără certificat verde! Chelnerița a rămas MASCĂ: 'Ce e aia?!'


Comentarii (1)
ronaldo666
ronaldo666  •  07 Octombrie 2011, 17:45

pacat cand am asteptat la mana altora asteptam numa rezultate aproape inposibile dc nu juca bosnia ultimele doua meciuri cu franta sh cu noi? :)) era bn akum sau dc nu am luat toate punctele in meciurile cu albania si belarus...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează