FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

Contra, dezamăgit de Hagi: "Așteptam scuzele! A jignit mulți oameni" » Ce l-a deranjat cel mai mult pe selecționer

Articol de GSP - Publicat marti, 15 mai 2018 15:46

Cosmin Contra, selecționerul României, a vorbit despre scandalul cu Gică Hagi, care i-a reproșat că nu l-a convocat pe Ianis Hagi pentru amicalele cu Chile şi Finlanda, din 31 mai şi 5 iunie.

Contra spune că așteaptă scuzele lui Hagi față de cei pe care i-a jignit prin declarațiile date. (Vezi aici conferința lui Hagi)

"Sunt dezamăgit. Mi-a promis că va da un comunicat în care va cere scuze. Nu faţă de mine. Dar au fost şi alte persoane afectate şi jignite de declaraţiile pe care le-a dat el. Şi eu sincer mă aşteptam ca el să aibă nişte scuze publice faţă de acei oameni. Dar, din păcate, nu s-a întâmplat.

Eu am vorbit cu el şi i-am zis ce argumente am avut şi cum văd eu lucrurile. I le-am explicat lui Gică Hagi. Până la urmă antrenorul echipei naţionale sunt eu, Gică Hagi este antrenor la Viitorul. El are o viziune de joc, eu am alta. Dacă pentru Gică Hagi un jucător este poate cel mai bun din România, pentru mine nu trebuie să fie la fel. Şi atunci e normal să existe opinii diferite, dar până la urmă eu sunt antrenorul echipei naţionale şi eu iau deciziile. Eu răspund pentru rezultatele echipei naţionale.

M-a deranjat cel mai tare că a zis că se fac convocările pe interese. Imaginea mea are de suferit. Şi nu o să permit nimănui, indiferent de numele său, să păteze numele meu. Am avut o discuţie lungă la telefon şi am lămurit lucrurile. Sper ca el să-mi fi înţeles punctul de vedere şi sper ca el să fi înţeles ca pe viitor să discutăm aceste lucruri faţă în faţă sau la telefon", a declarat Cosmin Contra la TV Telekom Sport.

Citește și: 10 motive pentru care Viitorul merita mai mulți jucători la națională » Comunicatul emis de echipa lui Hagi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
10202925648180625
Eugen Qy  •  18 Mai 2018, 01:14
Postat de valeri_gazaev100 pe 15 Mai 2018, 16:51

1923 s-a nascut un mit/ Nu existau stelisti si nici catei/ Exista Rapid !

Iar daca esti cinstit, eu unul sunt convins ca in sufletul tau ESTI, vei recunoaste ca in pauzele meciurilor se tineau sedintele de PMRsi cele de la socialisti, se faceau poze si dupa meciuri si binenteles dupa bericioaica, de bucurie sau de tristete erau trimise la Internationala Moscovita, nu-i asa !!????

cris210
cris210  •  18 Mai 2018, 00:10

Cine ești tu, măi ”împotrivă”, ce antrenor ești tu, ce (mai bine cine) te-a recomandat pe tine să fii selecționer? Poate pungile de sub ochi (dar ălea nu sunt de la studiat scheme tactice, parol)... E simplu: tu ai pupat mâna lu burlică ăla mic, Hagi l-a susținut pe Lupescu, iar acum plătiți polițe! Treaba voastră, dar fără ”victime colaterale”, puștii ăștia sunt curați, trebuie încurajați. Tu ai uitat cum ai crescut? (cam puțin, ce-i drept)

lagardere_72
lagardere_72  •  16 Mai 2018, 07:35

@vicol_vali Pai la u21 vizibilitatea nu este la fel de mare ca la echipa de senior, si Gica trebuie sa isi scoata banii investiti in copil. Dar am mai spus, Ianis nu a convins nici la u21 cu Anglia ptr ca nu joaca ptr echipa ci doar sa arate cat de bun e. De asta nu a reusit nici la Fiorentina. La noi in campionat e normal sa fie vedeta pt ca toata echipa joaca ptr el si nici adversarii nu sunt cine stie ce

Vezi toate comentariile (34)
Comentează