FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM 2018

Convocat în premieră sub comanda lui Daum, Latovlevici își face autocritica: "Nu mi-aș dori să-mi reprezint țara ca atunci când am avut şanse"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 septembrie 2016 19:40

Iasmin Latovlevici face parte din lotul lărgit anunțat de selecționer pentru dubla cu Armenia și Kazahstan, însă afirmă că evoluțiile arătate până acum la echipa naționale nu au fost dintre cele mai bune.

"Va fi ca un bonus pentru mine să mă duc să îmi reprezint ţara. Şi nu mi-aş dori să o fac ca atunci când am avut şanse, când am intrat şi am jucat pentru echipa naţională.

Nu am făcut-o tocmai bine şi eu ştiu asta. Nu trebuie să-mi zică nimeni ce am făcut bine şi ce am făcut rău, pentru că eu sunt cel mai bun critic. Țin minte «n» discuţii nea Piţi, care mi-a spus că e altceva la naţională. Mereu mi-a repetat că e altceva şi tind să-i dau dreptate.

Nu ai timp să demonstrezi, cum e la echipa de club, unde ai mai multe meciuri. La naţională sunt meciurile cruciale şi presiunea e destul de mare, în sensul că trebuie să câştigi meciul, nu că pune neapărat cineva presiune",  a spus Iasmin Latovlevici la Digi Sport.

Ultima partidă în care Latovlevici a făcut parte din lotul României a fost meciul jucat cu Ungaria, în septembrie 2015, în preliminariile pentru Campionatul European.

Meciul cu Armenia va avea loc pe 8 octombrie, la ora 19:00, în timp ce partida cu Kazahstan este programată pentru data de 11 octombire, la aceeași oră. Naționala României va disputa ambele confruntări în deplsare.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  18 Septembrie 2016, 20:46

lato ,Daum te-a vazut in meciul recent cu Steaua. Si posibil a mai avut informatii despre tine. Inainte cu tupeu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează