FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA - ROMÂNIA 0-0

Corespondență din Budapesta » S-au descoperit motivele bătăii dintre fanii naționalei: tricourile steliștilor

Imagine rușinoasă pentru suporterii români: forțele de ordine au împărțit galeria noastră în 3 grupuri +2   FOTO
Imagine rușinoasă pentru suporterii români: forțele de ordine au împărțit galeria noastră în 3 grupuri

Articol de - Publicat duminica, 06 septembrie 2015 00:00

Ultraşii dinamovişti au luat foc la vederea însemnelor facţiunii roş-albastre "Peluza Sud" în zona fanilor "naţionalei". Scutierii maghiari s-au interpus între cele două tabere.

Cu 30 de minute înaintea partidei de vineri seară, chiar cînd cele două echipe ieşiseră la încălzire, zona fanilor români s-a preschimbat într-un furnicar. Ultraşii Stelei şi ai lui Dinamo şi-au împărţit pumni şi picioare, spre stupoarea spectatorilor de pe Groupama Arena!

"De vină au fost steliştii. Au venit la meciul «naţionalei» cu tricouri însemnate cu numele galeriei lor. Nu era nevoie de aşa ceva, sosiseră să încurajeze România", a acuzat un fan dinamovist.

Ca în 2013

Conform unor fani aflaţi pe stadion, steliştilor li s-au alăturat cîţiva fani ai Farului, iar dinamoviştilor cei de la U Cluj. Conflictul a fost aplanat însă repede de forţele de ordine maghiare, care au despărţit cele două grupuri de suporteri români în timpul meciului.

Nu e prima oară cînd fanii români se bat între ei la un meci împotriva Ungariei, ultimul episod consumîndu-se chiar la un 3-0 din 2013.

Maghiarii s-au potolit :)

Pînă la incident, ultraşii maghiari îşi luaseră poziţie de luptă: chiar după zona de tampon care despărţea fanii români de restul stadionului! Aceştia scandau împotriva rivalilor şi îi ameninţau. După lupta din sectorul nostru, suporterii unguri, uluiţi, au renunţat la planurile războinice.

"Toţi am avut tricouri inscripţionate cu mesaje de susţinere a naţionalei, figuri istorice, iar ei au venit cu tricouri cu «Sud»"
suporter al "naţionalei"

2 suporteriau avut nevoie de îngrijiri medicale după incidente

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
paparazzi
paparazzi  •  06 Septembrie 2015, 22:05
Postat de disclosure pe 06 Septembrie 2015, 16:47

*** , ati transformat galeria nationala in *** , tocmai de-asta au venit ca sud , ca nu vor sa faca parte din *** lor. Eu vad steag cu F48 , mai taci.

acum o replica rautacioasa: juca Moldova lui Stefan sau era o aluzie la faptul ca reprezinta echipa din bd. cu acelasi nume? poate erau mai inspirati cu "Mihai Viteazu"...

paparazzi
paparazzi  •  06 Septembrie 2015, 22:03
Postat de andyandrei2015 pe 06 Septembrie 2015, 20:41

vrajeala,aia de la bombardiierii asa se numesc,asa ca nu au rost minciunile,sud este cea mai tare galerie din tara,restu e cancan,dinamovistii sunt niste parliti,dadeau de sus

cea mai tare galerie? o mana de oameni care nu merge la meciuri?

andyandrei2015
andyandrei2015  •  06 Septembrie 2015, 20:42
Postat de ucluj2011 pe 06 Septembrie 2015, 18:02

Mie îmi place cum au fost împărțiți suporterii Romîmiei. Stelistii în stînga , Dinamoviștii în dreapta și Rapidiștii la mijloc.

tu ramai zero

Vezi toate comentariile (26)
Comentează