FOTBAL  »  NATIONALA  »  CHIAJNA - DINAMO 3-4

Cornel Dinu, derapaj sexist în direct la TV! ”Votează și femeile fără sutien care se cred fotbaliste!”

Articol de GSP - Publicat marti, 13 februarie 2018 01:19

Cornel Dinu a avut derapaj după derapaj la finalul partidei dintre Chiajna și Dinamo, scor 3-4. Mai întâi i-a luat la țintă pe dinamoviști, în frunte cu Gabi Torje (Detalii AICI), pentru ca mai apoi să își îndrepte atenția către Răzvan Burleanu.

Încercând să-l atace pe șeful FRF și să condamne modul în care sunt organizate alegerile pentru președinția Federației, fostul tehnician al ”câinilor” le-a jignit pe fotbalistele din România, dar și pe ceilalți votanți.

”Nu e normal ca la alegeri să voteze unii care calcă pe minge la fotbal în sală. Sau femeile fără sutien care se cred fotbaliste. Sau unii de te miri unde, care nu au fost surprinși niciodată în viața lor în ofsaid. Sau șchiopii de pe la județ”, a spus  Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Tot în cadrul aceleiași emisiuni, Dinu i-a făcut ”strigoi” pe jucătorii dinamoviști și a oferit o replică halucinantă despre Torje: ”Cei mici sunt periculoși pentru că au inima aproape de fund și se strică repede”. (Detalii AICI)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
108992139590592
DM Bob  •  13 Februarie 2018, 18:06

Televiziunile sportive fara Cornel si Gigi ar fi ca un circ fara clowni . Ii urmaresc totdeauna pe emisiunile digi si dolce .

demolarii
demolarii  •  13 Februarie 2018, 11:55

Cred că Ioanitoaia a fost înlocuit la conducerea GSP.ro de către Capatos. Altfel nu se explică articolele că cel de mai sus. La fel că și Pruteanu, care sub egida unei campanii antimanele, le făcea reclama, așa și GSP.ro publicând astfel de derapaje in acest mod, le susține și încurajează....

alfabetta
alfabetta  •  13 Februarie 2018, 11:37

Maistru Dinu să acute in geamgiu

Vezi toate comentariile (18)
Comentează