FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA - ROMÂNIA 2-2

Cornel Dinu, şocat de cum a procedat Piţurcă la o schimbare: "Dacă s-a ajuns la aşa ceva..."

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 23 martie 2013 00:34

Cornel Dinu a fost dezamăgit de jocul României din egalul cu Ungaria, 2-2. "Mister" a dat cîteva nume de jucători care ar fi trebuit să joace titulari.

"Eu am sperat că la norocul pe care îl avem o să egalăm. Jocul a fost ca o pedeapsă, nu mă aşteptam să fim atît de slabi. Apărarea Ungariei a fost dramatic de slabă. Echipa aleasă a fost cel puţin bizară. Maxim, Chipciu, Latovlevici ar fi trebuit să fie titulari.

Singurele pase de construcţie au fost cîteva lungi trimise de Tamaş în spatele apărării. La echipa naţională nu poţi să facă improvizaţii ca echipa de club. Mutu, Stancu n-au jucat pe posturile lor obişnuite. Doar Chiricheş a jucat la valoarea lui normală.

Chipciu a povestit că Piţurcă l-a întrebat unde vrea să joace. Dacă s-a ajuns la o asemenea situaţie, la aşa ceva...", a spus Dinu la Fanatik Show, pe Digi Sport.

Chipciu povesteşte dialogul avut cu Piţurcă: "Unde vrei să joci?" » "În atac, poate dau gol"

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
panacotar
panacotar  •  23 Martie 2013, 09:24

ce soarta pe romania asta , sa aleaga antrenor pe piturca ... eu zic sa/l punem antrenor pe talnar, macar nu schimba posturile jucatorilor :) respect

redterrier
redterrier  •  23 Martie 2013, 02:53

Piturca vai de capul tau ce echipa ai facut!!! Goian titular din liga a 2a? Putea fi acolo si Gardos si Luchin si chiar si preferatul tau Gaman! Tamas pe dreapta ca l-ai vazut asa mai vitezist, nu? Sau cand vezi ca Stancu se impiedica de minge, si nu o data, ce pana mea astepti ?!? Esti praf! Mai bine la urmatoarea conferinta de presa ne-ai spune cat la suta i-ai dat lu' Sandu din salariul ala de 400.000 de euro pe care il ai! Aaa, inca o chestie, doi mijlocasi la inchidere cu Ungaria!?! Cu Olanda sa pui doi portari atunci!

thumbzilla
thumbzilla  •  23 Martie 2013, 01:25
Postat de putregaiu pe 23 Martie 2013, 00:41

bine ca n-a vrut Chipciu sa joace in poarta

atunci chiar era pus in incurcatura ::)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează