FOTBAL  »  NATIONALA  »  DERAPAJ

Cosmin Contra, derapaj pe Instagram la adresa unui fan după o „răfuială” online: „Boule, să-ți iei ochelari!”

Cosmin Contra +2   FOTO
Cosmin Contra

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 martie 2019 23:21

Cosmin Contra, selecționerul naționalei României, a fost implicat zilele trecute într-un dialog aprins cu un fan pe contul său de Instagram. Jignit de un următitor, „Guriță” a recurs la o reacție reprobabilă la adresa acestuia. 

Derapajul online al selecționerului României a fost surprins de Libertatea, care a urmărit conflictul din social-media dintre Contra și fanul nemulțumit că postările tehnicianului sunt publicate pe Instagram și în limba spaniolă. 

Contra și urmăritorul său s-au jignit reciproc: „Bou și agramat” a fost jignirea îndreptată asupra selecționerului, care i-a răspuns cu aceeași monedă: „Boule, să îți iei ochelari”. 


*Postarea lui Contra, în limba spaniolă

1
*Jignirile reciproce dintre cei doi


*Postarea selecționerului, în limba română

Contra confirmă că e contul lui

Contra a confirmat că respectivul cont de Instagram îi aparține, dar se apără și spune că nu el a lăsat comentariul jignitor. 

„Într-adevăr, acesta este contul meu de Instagram, dar nu scriu eu. Nici nu am citit comentariul la care vă referiți, dar o să verific. Nu am timp să citesc toate comentariile. Cu siguranță nu se va mai întâmpla să apară astfel de comentarii ca fiind din partea mea, vă garantez sută la sută”, a declarat Contra, potrivit sursei citate. 

Vezi și: PRELIMINARII EURO 2020 // Ce caută Grozav la lot? » Cosmin Contra, argumente străvezii: Gicu e sub fundașii din Liga 1

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
400709553811987
Zota Ciprian  •  17 Martie 2019, 23:23

Piturca, Răzvan Lucescu, Daum și mai nou Contra niște bufoni în ale antrenorului cel puțin la nivel de echipa națională. Dacă și gura strâmbă asta pe care l-am adorat pana acum lasă fotbaliști în afara lotului și cheamă jucători de fotbal înseamnă că ceva pute rău sau sunt *** cu siguranță. Cum dracu sa se ducă omul la un meci când tu nu chemi la lot cei mai în forma fotbaliști? Mi-e scârbă și de asta, se duce fotbalul de tot...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

knuty
knuty  •  17 Martie 2019, 12:16

Nu e ***, e ALCOOLIC!!UItati va la fata lui!! Intrebati la hotelul din Cluj unde a cazut beat de si-a rupt piciorul!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  17 Martie 2019, 11:01
Postat de valu4ever pe 17 Martie 2019, 08:56

Rau am ajuns,Viorica Dancila,Cosmin Contra...

Meritați altceva? Or fi românii vreun popor ales, de oameni vrednici și cumsecade, peste care a venit stăpânire rea și nemeritată! Avem conducători mult prea buni pentru ceea ce merităm!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează