FOTBAL  »  NATIONALA  »  MALTA - ROMÂNIA

Contra, Marinescu&Asociații » „Guriță” e acuzat că face selecția influențat de impresari-prieteni! 4 jucători arătați cu degetul

Contra, 43 de ani, a fost naș la cununia Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf +1   FOTO
Contra, 43 de ani, a fost naș la cununia Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf

Articol de , , - Publicat luni, 10 iunie 2019 09:19

Hagi, Popescu și Cornel Dinu au exprimat suspiciuni legate de selecția pe care o face Cosmin Contra, dar în spatele declarațiilor gloriilor din fotbalul românesc circulă bănuieli mai multe și mai grave!

Foști fotbaliști și șefi ai cluburilor nemulțumiți de hotărârile selecționerului au identificat două nume care ar influența din umbră componența lotului: Lucian Marinescu și Anamaria Prodan

Influența amândurora ar fi posibilă pe baza amiciției cu Contra. Anamaria e și rudă a lui Cosmin, fostul fundaș dreapta al lui AC Milan îi e naș.

Rezultatele legăturilor lui Cosmin cu agenții:

Toșca, Anton și Grozav, jucători pe care-i reprezintă Lucian Marinescu, au fost titulari împotriva Norvegiei. Au fost deciziile care au surprins cel mai tare. Toșca, o rezervă de la PAOK, Anton, doar 15 meciuri ca titular în acest sezon din Rusia, și Grozav, un fotbalist pe care Dinamo l-a aruncat la Kisvarda, o formație mediocră din Ungaria. Contra l-a convocat și acum, și pentru partidele cu Suedia și cu Feroe, și pe Dan Nistor, alt fotbalist din portofoliul lui Marinescu. Căpitanul lui Dinamo a prins lotul deși forma lui a regresat în ultima vreme. Cosmin a trecut și peste un conflict sever pe care l-a avut cu Nistor în perioada în care o conducea pe Dinamo. Altă convocare ciudată dintre jucătorii amicului Lucian: Alex Maxim. Mijlocașul ofensiv a jucat numai 3 meciuri ca titular la Mainz și nemții au anunțat că vor renunța la el în vara asta! 

- Nicolae Stanciu, „perla Anamariei”, a evoluat din start contra Norvegiei, deși se află în cel mai prost moment din carieră. Stanciu n-a confirmat la Anderlecht, nici la Sparta Praga, iar de la Al Ahli, din Arabia Saudită, a plecat pe 12 mai, supărat că nu-i fusese plătit salariul pe nicio lună de când ajunsese în Arabia. Cu cariera în criză și „șomer” de aproape o lună, Nicușor a fost păstrat de Contra în cea mai bună echipă. „Diavolița-impresar și-a băgat coada și la selecția echipei naționale!”, a acuzat Cornel Dinu, o trimitere clară la Anamaria. 

„Contra trebuie să înțeleagă că naționala trebuie alcătuită în funcție de valoare, nu după experiența jucătorilor! El a mizat pe Anton și pe Grozav și n-a ieșit bine, echipa a făcut un joc foarte slab contra Norvegiei”
Gică Popescu, președinte Viitorul

8 meciuria jucat Lucian Marinescu în naționala României, pentru care a evoluat inclusiv la Campionatul Mondial din 1998. Parcursul de la cluburi: CSM Reșița, Rapid, Salamanca, Farense, Coimbra, Chaves, Akratitos

„Nu-i mai face pe plac cui îți e drag!”

Hagi l-a criticat pe Contra extrem de agresiv, la scurt timp după ce fostul lui coleg din echipa națională devenise selecționer: „Cosmine, de ce alegi jucătorii echipei naționale ca să-i faci pe plac unei persoane care îți e dragă?”. La Anamaria Prodan s-a referit Gică. El era nervos fiindcă nu apela Contra la suficient de mulți jucători ai Viitorului. Cosmin s-a repliat după conferința lui Hagi, i-a chemat pe Băluță, pe Drăguș, pe Ianis Hagi. Criticile lui Gică au încetat. 

Citește și: 

Ion Crăciunescu l-a luat la întrebări pe Cosmin Contra: „Ce caută acest fotbalist la națională? Avem și noi dreptul să știm”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (54)
1094710014014941
Vasile Marin Cosmulescu  •  12 Iunie 2019, 09:31

Aveți dreptate că selecția a fost făcută după alte criterii decât profesionale, pentru că fotbaliști ca Grozav, Anton și Tosca nu au ce căuta la echipa națională în dauna altora care muncesc din greu și nu sunt băgați în seamă. Contra a fost un fotbalist bun, dar nu a învățat nimic de la antrenori și dacă nu ar fi norocos am fi sub rezultatele lui Daum. Să spună care sunt criteriile după care a convocat pe cei 3 la care am făcut referire. Cât despre Chipciu se pare ca-si revine, iar Stanciu trebuie să ia pauză câteva meciuri ca sa-si revină. Chiar am crezut că un fotbalist foarte bun și orgolios poate fi soluția, dar afinitățile și nu numai l-au făcut să demonstreze că m-am înșelat.

robotzel
robotzel  •  11 Iunie 2019, 19:10

Daca stanciu nu a convins in cehia sunteti jurnalisti de carton. A avut un gol la 3 meciuri. Pentru un mijlocas este mai mult decat convingator. Dar ce sa stiti voi. Lasa ca sunt mai buni cei din liga mamaliga.

cneius
cneius  •  11 Iunie 2019, 16:08

Anton, doar 15 meciuri ca titular...Cum adica DOAR , vi se pare putin ??

Vezi toate comentariile (54)
Comentează