FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SERBIA, 28 MARTIE, 20:45, ANTENA 1

Cosmin Contra: "Mă gîndesc serios la retragere!" :X E o decizie bună?

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 martie 2009 00:00

Fundaşul reprezentativei Cosmin Contra spune că ia în calcul varianta de a renunţa la echipa naţională, dar promite că va face tot ce depinde de el pentru a onora România cît timp va continua să evolueze sub tricolor.

"E vremea să renunţ, vreau să las locul celor tineri. Cred că e timpul să fac acest pas, am deja 34 de ani şi e normal să conştientizezi situaţia în care te afli.

Îmi doresc foarte mult să iasă bine cu Serbia, să facem un meci bun şi suporterii să fie mîndri de noi. Nu ştiu ce decizie voi lua, dar în acest moment mă gîndesc la retragere", a explicat Contra la sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
 •  28 Martie 2009, 20:24

vreau sa vad cum o sa joace alti tineri :))bah cn are experienta....punel pe sapunaru sa treaca riberi de el ca prin apa........voi muritori de foame stiti fotbal:))..ei deci asta nu voi

 •  28 Martie 2009, 12:36

Ok. Ti-ai facut treaba, poti sa pleci. Poate vor altii mai tineri si cu mai multa determinare sa joace in locul tau. Mai stii?

 •  28 Martie 2009, 09:49

nu...fara contra romania ar fi fara un picior pe partea dreapta

Vezi toate comentariile (23)
Comentează