FOTBAL  »  NATIONALA  »  NATIONALA

Cristi Chivu: "Nu ne permitem să renunţăm la un jucător ca Adrian Mutu"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 decembrie 2010 00:00

Naţionala nu este un capitol închis pentru Mutu. O spune chiar căpitanul tricolorilor. Cristi Chivu este convins că selecţionerul Răzvan Lucescu nu va fi un obstacol în calea revenirii atacantului Fiorentinei la prima reprezentativă.

"Adi a avut un an în care nu a putut să facă nimic, în afară de a se antrena. Mi se pare normal că antrenorul naţionalei nu a vorbit despre un jucător suspendat. Până la urmă, a revenit, a jucat şi a dat şi un gol.

Dacă evoluţiile lui îl vor convinge pe selecţioner, Răzvan Lucescu nu îl va ignora. Avem nevoie de Mutu, naţionala nu îşi permite să renunţe la un jucător ca el", a declarat Chivu pentru Dolce Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
sile72
sile72  •  27 Decembrie 2010, 10:37

Chivule eu as dori sa ti se indeplineasca dorinta si sa joci din nou cu mutu la NATIONALA DE BILIARD dar sti cum?sa fiti impreuna (cei mai buni jucatori romanii) CHIVU MUTU LOBONT LA UN CLUB SA FITI SERVITI DE CHELNERUL ALBANEZ PRETENUL LUI MUTU CE MAI BUNA BERE CARE NUMAI LOBONT SI CHIVU O STIU. SI SA AJUNGETI CA CHIVU CUM ESTE IN RECLAMA SI PE TEREN ADORIMIT.

lilianna16
lilianna16  •  26 Decembrie 2010, 12:36

Mutu e un jucator bun pacat ca isi bate joc de viata lui

yonutzmax07
yonutzmax07  •  26 Decembrie 2010, 11:09

Mutu trebuie sa fie un jucator de baza in echipa nationala. Poate trage toata echipa dupa el.De cand nu mai joaca Mutu vai de capu nostru .Mutu e cel mai bun roman la ora actuala .

Vezi toate comentariile (13)
Comentează