FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIE

Cu 4 luni înainte de EURO, selecționerul are o mare problemă » Două nominalizări surprinzătoare pentru postul deficitar

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2016 11:16

România va debuta la EURO 2016 pe 10 iunie, contra Franței, în meciul de deschidere al turneului final.

Cu patru luni înainte de primul meci de la EURO, antrenorii României se confruntă cu o mare problemă de lot. Viorel Moldovan, unul dintre secunzii naționalei, spune că România duce lipsă de un atacant de careu.

"Avem anumite probleme. Din punctul meu de vedere, la națională nu există un număr 9 autentic. Jucători precum Mutu, Marica sau Daniel Niculae, au alte calități, dar nu sînt atacanți de careu.

Nici de Keșeru nu pot spune că este un număr 9. Mai este Florin Andone, un jucător de spațiu cu o mobilitate foarte bună, dar nu este atacant de careu. Singurii care se apropie de acest profil sînt Rusescu, dar care trebuie să joace la echipa de club, și Țucudean", a spus Moldovan la DigiSport.

Surprind nominalizările secundului lui Iordănescu, în condițiile în care Țucudean n-a mai impresionat de pe vremea cînd evolua la Dinamo, iar Rusescu, la Steaua, a dat cel mai bun randament în spatele vîrfului împins și nu ca atacant de careu. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
gabonne1982
gabonne1982  •  03 Februarie 2016, 15:31
Postat de Alina Florina Oanca pe 03 Februarie 2016, 13:03

Voi vreti doar romani de ce nu naturalizati straini [FATAI] de ce.

Fatai nu este atacant de careu in nici-un caz.Tade este atacant de careu dar el este "lemn"pe teren si nu ne-ar folosi la nimic

1242902332392677
Alina Florina Oanca  •  03 Februarie 2016, 13:03

Voi vreti doar romani de ce nu naturalizati straini [FATAI] de ce.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează