FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Cum și-a făcut apariția Maria, sora lui Edi Iordănescu, la meciul România – Belarus

Articol de - Publicat miercuri, 29 martie 2023 15:25 / Actualizat miercuri, 29 martie 2023 16:29

Maria Iordănescu, sora selecționereului Edi Iordănescu, nu a ratat meciul România - Belarus, care a avut loc aseară și s-a încheiat cu victoria țării noastre. Tânăra prezentatoare a făcut furori în tribună, cu ținuta aleasă.

În vârstă de 26 de ani, Maria Iordănescu s-a numărat printre cei 30.000 de suporteri de la Arena Națională, la meciul România - Belarus 2-1. Îmbrăcată într-o haină de blană naturală și cu o pălărie neagră pe cap, Maria l-a susținut pe fratele Edi Iordănescu.

Selecționerul l-a avut în tribune și pe fratele lui, Alex Iordănescu. Cel care nu și-a făcut apariția a fost Anghel Iordănescu, tatăl lor.

Pe Instagram, Maria Iordănescu a postat mai multe fotografii de la meci, în una dintre ele l-a pozat chiar și pe fratele ei antrenor, care dădea indicații de la marginea terenului.

Maria Iordănescu. Foto: Instagram
Maria Iordănescu. Foto: Instagram
Maria Iordănescu. Foto: Instagram
Maria Iordănescu. Foto: Instagram
+35 FOTO

Cu ce se ocupă Maria Iordănescu, sora lui Edi Iordănescu

Maria Iordănescu, fiica fostului selecționar Anghel Iordănescu, e prezentatoare de televiziune, ea lucrează la Prima TV, unde prezintă știrile din sport dimineața. 

„Nu am cochetat și nici nu mi-am dorit vreodată o carieră în modelling, cu actoria nu am avut niciodată vreo interacțiune.

Am ales televiziunea, este domeniul care mă atrage cel mai mult. Iubesc să prezint știrile din sport de la Prima TV pentru că am trăit în casă auzind mereu discuții despre fotbal, am mers la meciuri mai ceva ca un băiat și sunt familiarizată cu acest fenomen”, a spus ea într-un interviu pentru Playtech.

În ceea ce privește viața ei amoroasă, Maria Iordănescu e căsătorită din mai 2022 cu Teodor Măgureanu. „Soțul meu m-a cucerit în primul rând prin caracterul frumos, prin educația pe care a primit-o din familie, prin inteligență și prin bunul simț, aspectele cele mai importante din punctul meu de vedere la o persoană. Așa mi-l și imaginam pe viitorul meu soț și iată că s-a și îndeplinit, ba chiar mai mult decât speram”, a spus ea pentru Ciao.

Acum, Maria Iordănescu e însărcinată cu primul copil, peste scurt timp ea va naște o fetiță. „Bucuria unei mame începe când o nouă viață se agită înăuntru. Când o mică bătaie a inimii este auzită pentru prima dată și o lovitură jucăușă îi amintește că nu este niciodată singură. Sunt mai mult decât fericită pentru că voi avea o fetiță”, a transmis fiica lui Anghel Iordănescu de curând, în mediul online.

Christoph Daum a fost pe Arena Națională la România - Belarus și a vorbit pentru cititorii Gazetei » „Credeam că mai erau superfotbaliști. Nu mai sunt”

Edi Iordănescu, replică după criticile primite: „Dacă cineva stă lângă mine și mă înjură după ce termin mandatul, nu mai am nicio reacție”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează