FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA, VINERI, 21:45, TVR 1 ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Cum a răspuns Daum, întrebat despre o demisie: "Nu cerșesc un loc de muncă. Eu iau cele mai bune decizii, dar rezultatele nu vin întotdeauna"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 31 august 2017 18:19

Christoph Daum a susținut astăzi conferința de presă oficială înaintea duelului de vineri seară cu reprezentativa Armeniei, de la ora 21:45, din preliminariile pentru Mondialul de anul viitor. El a comentat și varianta unei eventual demisii.

"Armenia e o echipă nouă, are o altă circulație a balonului. E o echipă total diferită față de cea de la Erevan. Jucătorii noștri sunt bine informați despre adversarii noștri. Trebuie să arătăm o față bună", a declarat Daum.

Selecționerul României susține că, pentru a reuși un rezultat pozitiv, "tricolorii" trebuie să-și depășească limitele cu Armenia.

"Ca antrenor am trecut prin tot felul de situații în cei 30 de ani. Din fiecare eșec am devenit mai puternic. Rezultatele nu vin întotdeuana, chiar dacă iau cele mai bune decizii. În cazul de față sunt optimist că vom face un meci bun și vom avea un rezultat bun. Sunt sigur că dacă jucătorii își vor depăși limitele ca la meciul cu Chile consecințele vor fi pozitive.

Spuneți că în acest moment calificarea e o iluzie. Trăim viața ca o iluzie. Trebuie să transformăm iluziile în realitate. Jucătorii mei reacționează foarte bine la antrenamente și le mulțumesc. Pot să vă asigur că atâta vreme cât depinde de mine eu voi da totul pentru această echipă, mă identific cu oamenii de aici și cu România", a adăugat Daum.

Antrenorul neamț a vorbit și despre o eventuală demisie: "După un an pot să vă spun că am o cunoaștere mult mai clară a fotbalului din România, știu ce se întâmplă în viața cluburilor din România. Acum sunt mult mai pregătit decât am fost când am devenit selecționerul României. În momentul de față fundamental e meciul împotriva Armeniei. După această dublă (n.r. cu Armenia și Muntenegru) putem discuta orice. Dacă rămân, dacă plec. Vă pot asigura că nu cerșesc un loc de muncă".

"Ne dorim să câștigăm aceste meciuri. La începutul campaniei nimeni nu-și dorea să ajungă în această situație. Sperăm să terminăm campania mult mai bine" Vlad Chiricheș

  • România - Armenia se joacă pe 1 septembrie, în timp ce Muntenegru - România se joacă pe 4 septembrie. Ambele partide încep la ora 21:45.

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 16p
2. Muntenegru 10
3. Danemarca 10
4. România 6
5. Armenia 6
6. Kazahstan 2

Meciurile următoare: 

1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia
4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan
5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
torque07
torque07  •  01 Septembrie 2017, 09:15
Postat de tonyys pe 01 Septembrie 2017, 06:41

dupa polonia avem cel mai bun lot din grupa: avem unul dintre golgheterii campionatului din spania - cel mai puternic din europa cu 12 goluri marcate sezonul urmator, avem 5-6 jucatori care joaca in spania, anglia si italia, avem jucatori campioni in belgia...si cu toate astea in.loc sa fim.locul 2 suntem la egalitate de puncte cu locul 5 in cea mai slaba grupa din preliminarii.

Tu te auzi ce zici??? Chiar crezi aberatiile ce ies din tine? Stii macar ce jucatori au danezii? stii unde joaca? Sau vorbesti sa nu taci? La Muntenegru stii cine joaca? Ai auzit de Vucinic? De Jovetic? De Savic? Vorbeste gura fara tine...auzi la el avem lot valoros...niveulul nostru e acolo unde este acum in grupa...undeva intra Armenia si Muntenegru...Asta e realitatea. Restul sunt vise, nostalgii, trairi a trecutului cu Hagi si Popescu.

andy_2008
andy_2008  •  01 Septembrie 2017, 07:47

Dauna totala asta se crede si filozof,sa plece ca n am fost niciodata asa de varza. Burleanu trb sa l urmeze,ca e paralel cu fotbalul.

observator_federal
observator_federal  •  01 Septembrie 2017, 07:33
Postat de tonyys pe 01 Septembrie 2017, 06:43

Cu aceiasi jucatori piturca si iordanescu au calificat nationala.la euro fata de habarnistul daum care e la egalitate de puncte cu locul 5 in cea mai slaba grupa din preliminarii.

Pai la Euro au participat 24 de echipe din Europa! Ce mare performanta calificarea, zii mai bine ce dezastru a fost participarea propriuzisa! Daum abia acum a inceput sa remanieze echipa mostenita de la Iordanescu (apropo, echipa in care Budescu nu avea loc iar Alibec era "tolerat" si dadacit - nu s-a plans nimeni atunci), speram ca noua formula va aduce un joc spectaculos si viguros; ca in meciul cu Chile. Pe cine deranjeaza restructurarea (tardiva, dar mai bine decat niciodata) Nationalei României? Ah da, pe unul "calit" in dezastre cu cate 5 goluri, care isi doreste sa pierdem cu 7-0....

Vezi toate comentariile (17)
Comentează