FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - INSULELE FEROE 1-0

Cum crede un ex-dinamovist că puteau fi evitate huiduielile din meciul României: "Cristi Tănase nu trebuia convocat la naţională"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 30 martie 2015 16:46

Cristi Tănase a fost huiduit toate cele 30 de minute pe care le-a jucat în repriza a doua a meciului dintre România şi Insulele Feroe, scor 1-0.
Vlad Munteanu, administratorul special al Universităţii Cluj, fost fotbalist la Dinamo, consideră că mijlocaşul Stelei, Cristi Tănase, nu ar fi trebuit convocat după gestul de la meciul din campionat cu Viitorul, cînd acesta a scuipat în direcţia fanilor.

"Să se înţeleagă bine, nu am nimic cu Tănase, dar cred că era o soluţie mai bună neconvocarea lui pentru acest meci, avînd în vedere gestul făcut. Fotbalul aparţine suporterilor şi ar fi fost un semnal dat de Federaţie, în primul rînd. Cred că acele huiduieli de pe stadionul din Ploieşti au început cu Tănase. Dacă el nu era prezent pe teren, sînt sigur că nu erau aşa de mari fluierăturile", a spus Vlad Munteanu.

Oficialul ardelenilor consideră că huiduielile nu au fost în mod special pentru faptul că au existat jucători de la Steaua, ci pentru că suporterii îşi doreau să-l vadă în teren şi pe Florin Andone.

"Prepeliţă, din ce am văzut la televizor, a fost huiduit din dorinţa oamenilor de a-l vedea pe Andone în teren (n.r. Prepeliţă a intrat în minutul 86 în locul lui Sînmărtean, aceasta fiind ultima schimbare a lui Iordănescu). Oamenii plătesc un bilet şi sînt îndreptăţiţi, dar să nu uite că jocul a fost pregătit foarte bine.

Eu, personal, îmi doresc o calificare urîtă la orice campionat, dar să începem să ne calificăm. După aceea vedem cum construim. A fost un meci bun, pentru că am cîştigat trei puncte şi păstrăm şanse reale de calificare, în ciua fluierăturilor suporterilor", a mai adăugat Vlad Munteanu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (65)
andrei.f
andrei.f  •  31 Martie 2015, 09:57

Mă Muntene, prost eşti. Ce porţi tugrija altora, vezi că U este cu un picior în B !

mtcristi
mtcristi  •  31 Martie 2015, 08:16

Probabil nu a vazut ca a dat o pasa foarte buna pentru Maxim care a ratat lamentabil...ca a scuipat nu a scuipat nu e problema mea...nu a scuipat spre mine si nici nu avea de ce pt ca daca merg pe stadion ma duc sa ma uit la meci nu sa ii iau familia in brate lu` x sau y ...mie chiar mi-a placut cum a jucat si chiar daca nu imi placea nu sunt selectioner...oricum la sfarsitul zile Cristi Tanase o duce mai bine decat mai toti cei care comentam pe site-ul asta..important este ca echipa nationala a castigat si se mentine pe primul loc...intr-adevar jocul a fost plictisitor si urat dar sa fim seriosi altfel te dedici si te sacrifici cand joci contra o reprezentativa mai importanta

zecs93
zecs93  •  31 Martie 2015, 00:04
Postat de dinamo.ia.champions.league pe 30 Martie 2015, 18:36

Poate cand va veti salva matematic ( ceea ce niciun rapidist nu stie sa calculeze un calcul simplu, gen 2+2 voi in schimb stiti doar sa ciorditi din buzunaru adversarilor care mai au si putinu lor pe care il luati si pe ala) atunci poate se va desfinta liga 1 si veti juca singuri impotriva tuturor hahahahahahahahahahahahahaha hai dute la valeri moraru sa-ti mai dea niste galeti cu apa ( poate faci si o baie cu ocazia asta si iti mai tai unghile alea de langa aripi) si un stergator ca sa pus rosu la semafor, aveti timp sa faceti bani maxim 1 minut, daca nu strangi maruntisu necesar atunci faci foamea azi hahahahahahahhahahahaha negoita te iubeste si pe tine zburator kfc-ian ce esti.

ce panaramaaa e valahu asta :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (65)
Comentează