FOTBAL  »  NATIONALA  »  SUPER-DAN E DEZAMĂGIT DE TRICOLORI

Dan Petrescu nu-l vede pe Răzvan vinovat pentru situaţia naţionalei: "JUCĂTORII ratează de 10 ani calificările"

Dan Petrescu spune că doar fotbaliştii sînt de vină pentru calificările ratate
Dan Petrescu spune că doar fotbaliştii sînt de vină pentru calificările ratate

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 06 octombrie 2011 20:56

România e în situaţia de a juca ultimele două partide din preliminariile pentru EURO 2012, cu Belarus şi Albania, fără nici o miză. Dan Petrescu spune că vinovaţi pentru această situaţie sînt exclusiv jucătorii

"În opinia mea, în ultimii 10 ani, jucătorii au fost vinovaţi pentru ratarea calificărilor", a declarat Dan Petrescu pentru DolceSport.

Îndepărtarea lui Răzvan Lucescu de la naţională a fost o greşeală, crede Dan Petrescu. Cu fotbaliştii pe care naţionala s-a bazat pentru preliminariile EURO 2012 era clar că sînt şanse bune ca România să rateze calificarea: "Trebuia să se ia în calcul că echipa nu se va califica. Trebuie răbdare.  Antrenorul care a fost trebuia să rămână, avea un proiect".

Dan Petrescu a strîns 95 de selecţii la echipa naţională, pentru care a marcat 12 goluri.

Playtech: Marele actor al României pe care toată lumea l-a UITAT. Mormântul lui nu are nici flori, nici lumânări. E DEPLORABIL!


Comentarii (20)
laurlmr70
laurlmr70  •  07 Octombrie 2011, 16:00

Nu stiu ce vrea sa zica Dan Petrescu dar Lucescu Jr. facuse varza din nationala si asa vai de ea in schimb Piturca ne arata ca se poate juca si fotbal de calitate cu ce avem noi jucatori in tara si cu cei care mai sunt prin campionatele puternice din europa .Nu sunt fan Piturca dar se vede ca are stofa de antrenor stie ce vrea.bafta baieti si macar daca nu ne fac altii surprize fericite sa ne refacem golaverajul cu aceste echipe mici.

seagold
seagold  •  06 Octombrie 2011, 22:38

Ca sa fim "fair" , eu chiar cred (impotriva opiniei generale) ca Stan va face treaba la Steaua, mai ales supervizat de "domn' gheneral" . Sunt oameni seriosi, muncitori si stelisti suta la suta. Problema e ca, dintre noi doi, doar eu stiu sa fiu "fair" . Oare ce ne impinge sa ne injuram la inceput pentru ca apoi sa descoperim ca putem comunica?

leinad
leinad  •  06 Octombrie 2011, 22:31

hai sa vedem cati jucatori era sub cuntract cu fratii becali pe vremea lui razvan si cati sunt convocati de piturca?..............despre ce vorbim fratilor nu vedem padurea din cauza copacilor

Vezi toate comentariile (20)
Comentează