FOTBAL  »  NATIONALA  »  REZULTATE

Dan Petrescu, fără milă față de echipa națională: „Un dezastru, nu ai scuze când pierzi cu Georgia și Armenia!”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iunie 2021 08:57 / Actualizat vineri, 11 iunie 2021 09:40

Dan Petrescu (53 de ani) este dezamăgit de ultimele rezultate ale echipei naționale a României. 

Sub comanda lui Mirel Rădoi, România a ajuns la 4 înfrângeri consecutive, două dintre acestea cu adevărat usturătoare: 1-2 cu Georgia și 2-3 cu Armenia. 

Dan Petrescu cataloghează aceste rezultate drept „un dezastru” și îi transmite lui Mirel Rădoi că nu există scuze pentru astfel de contraperformanțe.

Dan Petrescu: „Doare, am ajuns foarte rău!”

„Rezultatele în ultimul timp la echipa națională sunt un dezastru. Nu ai scuze când pierzi cu Georgia și Armenia, chiar nu ai ce să spui. Este dureros, doare, am ajuns foarte rău!”, a spus „Bursucul” pentru Știrile Pro TV. 

Dan Petrescu: „Accept orice ofertă”

Totodată, Dan Petrescu a dezvăluit că așteaptă să își găsească un nou angajament și că ar accepta orice ofertă ar primi, indiferent de unde ar veni aceasta. 

Fostul fundaș dreapta, cu 4 campionate în palmares ca antrenor, este liber de contract din februarie, de când s-a despărțit de Kayserispor.

„Sunt liber de contract, orice ofertă o accept, indiferent de unde vine. Era ideal să găsesc o echipă în România, dar nu am avut nicio ofertă. Sunt un antrenor pretențios”, a declarat Petrescu. 

Petrescu a rămas pe drumuri după ce a fost demis de turcii de la Kayserispor, formație la care a rezistat doar 45 de zile. Opt meciuri la Kayseri cu 2 victorii, 3 egaluri și 3 înfrângeri a fost bilanțul antrenorului, pe care inclusiv fanii l-au contestat. 

„Bursucul” a afirmat că nu a fost dat afară, ci că el a demisionat, din cauza unor probleme personale.

În urmă cu două zile, Anghel Iordănescu s-a declarat șocat de faptul că Petrescu este liber de contract și nicio echipă din România nu îl ofertează: „Nu este normal ca Dan Petrescu să stea fără echipă și niciun club din România să nu îl caute”.

VIDEO. Variantă-surpriză legată de plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj: „A fost forțat să plece! Nu au mai avut răbdare”

Mai multe știri despre echipa națională:

Ce l-a supărat pe Ilie Dumitrescu după rezultatele României: „Am ajuns să ne bucurăm și când pierdem”

Rădoi visează joc ofensiv, dar n-are cine să dea gol! Atacanții României, cifre horror

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (30)
talpaiadului
talpaiadului  •  11 Iunie 2021, 20:11
Postat de remarque pe 11 Iunie 2021, 14:09

Da, la Petrescu exista victorii. E alegerea ta ca le percepi ca fiind infrangeri. Explicatia vine de la faptul ca victoriile lui Dan Petrescu au echivalat cu infrangeri pentru FCSB, ori in campionat, ori prin efectul cresterii coeficientului UEFA in meciurile din Europa unde FCSB a urmarit competitia la tv in ultimii ani. Altfel, legat de Radoi, eu unul nu am cum sa ma simt invingator cand pierde toate meciurile. Daca zici ca pentru tine e o alternativa mai buna Radoi, sau cea mai buna, nu mai am nimic de comentat. Fiecare pasare pe limba ei moare

Bravo, ai dreptate.

fanu
fanu  •  11 Iunie 2021, 19:49
Postat de remarque pe 11 Iunie 2021, 14:09

Da, la Petrescu exista victorii. E alegerea ta ca le percepi ca fiind infrangeri. Explicatia vine de la faptul ca victoriile lui Dan Petrescu au echivalat cu infrangeri pentru FCSB, ori in campionat, ori prin efectul cresterii coeficientului UEFA in meciurile din Europa unde FCSB a urmarit competitia la tv in ultimii ani. Altfel, legat de Radoi, eu unul nu am cum sa ma simt invingator cand pierde toate meciurile. Daca zici ca pentru tine e o alternativa mai buna Radoi, sau cea mai buna, nu mai am nimic de comentat. Fiecare pasare pe limba ei moare

Am zis ca nu il apar pe Radoi. Nu m-au intristat victoriile CFR (ca de altfel a nici unei echipe romanesti) in Europa. Si, pur si simplu, mie nu imi place stilul asta stahanovist de joc impus de Dan Petrescu. Sau Ouzounidis ( ca eu st cu CSU, nu cu FCSB,cum credeai), sau Simeone-ca sa mergem mai sus. Dupa mine, potrivit ar fi un Boloni, daca tot se merge pe liberi de contract. Sau Galca.

dodo001
dodo001  •  11 Iunie 2021, 19:10
Postat de persanu pe 11 Iunie 2021, 15:29

Ne jignesti inteligenta ... nu ca ar fi ea prea ridciata ... dar sa vi sa spui ca te temi de Astana ... pai cam unde ai vrea tu sa joci sa nu te temi ? Intreb doar ... ai vrea sa joci cu echipele din esaloanele 5,6 din Anglia Franta Italia Uzkekistan Canada Mozambic ???? In primul rand esti campioana Romaniei , tu CFR , in al doilea rand ai cel mai mare buget din liga 1 , pe langa toate astea , ai avut la dispozitie timp si bani sa-ti faci echipa ... restul ca intalnesti echipe cu elefanti in echipa care atunci cand erau tineri erau gheparzi ... dar ei fiind elefant ii vezi tot ca pe niste gheparzi ... apar niste probleme. Nici nu ma intereseaza faptul ca poate astana valoric avea un lot mai bun ca CFR ... nu are importanta ... important e ca atunci cand iesi la conferinta de presa , la orice echipa cu pretentii din europa , sa luam exemplul JUVENTUS si Dan Petrescu antrenor acolo ... pai daca joaca cu PSG ai impresai ca va spune vreodata antrenorul de acolo ca ii este frica de PSG ca au buget mai mare jucatori cu salarii mai mari multi sud-americani si asa mai departe ??? Asta da dovada de lipsa de profesionalism domne ... Imagineaza-ti-;l pe Dan Petrescu tot la Juventus inainte unui joc cu Benevento ... chiar daca e posibil ca Benevento sa bata Juventus ... cum sa iesi ma sa zici ca iti e frica de Benevento ... pacat de el, pentru ca fler de antrenor pare sa aibe ... doar ca il strica marketingul asta din conferintele de presa si interviuri ... poleiala asta pre-match stric

Rotariu nu era elefant. Mi se pare ca s-a miscat bine, in tur a dat chiar o pasa de gol. Nu stiu daca Fcsb, Craiova sau Sepsi elimina acum pe Astana

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close