FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANTRENOR

Dan Petrescu vine cu o propunere inedită pentre alegerea selecționerului: "Așa ar fi cel mai bine"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 decembrie 2015 22:45

Anghel Iordănescu a calificat naționala de fotbal a României la Campionatul European de anul viitor, însă după turneul final ar putea renunța la antrenarea "tricolorilor".

Astfel, FRF va trebui să aleagă un nou selecționer. Dan Petrescu vine în ajutorul federalilor și le propune acestora un nou mod prin care ar putea pune la cîrma naționalei antrenorul.

"Eu nu mă voi autopropune la națională. Poate alții o fac, dar eu nu. Eu zic că selecționerul nu ar trebui ales doar de Federație, ci și antrenorii din țară și fanii să aibă un cuvânt de spus. Ce antrenor nu vrea să antreneze echipa națională?!

Eu am avut o propunere cînd eram la o echipă și aveam un contract foarte bun. Nu poți să te duci cînd vrei tu, dar la un moment dat îți dorești acest lucru", a spus Dan Petrescu la Digisport.

Dan Petrescu antrenează în momentul de față în China la Jiangsu Sainty, echipă aflată pe locul 10 în campionat.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  10 Decembrie 2015, 11:16

El ajunge selectioner ,cand Bucsaru -l schimba pe Burleanu.

dinamo100
dinamo100  •  10 Decembrie 2015, 10:18

Nu cred ca antrenorul nationalei trebue ales prin "televoting", nu e concurs de popularitate. Totusi, cei de la Federatie trebuie sa fie foarte transparenti, sa vina cu niste criterii clare, sa stabileasca o lista scurta, sa aiba interviuri cu cei selectati si apoi sa faca o propunere financiara celui desemnat ca fiind cel mai potrivit. Nu cred ca aceasta propunere financiara ar trebui sa fie diferita in functie de numele celui ales. Oferta financiara trebuie sa fie mai mare decat a oricarui antrenor din campionatul intern insa nu cred ca trebuie sa intram in competitie cu salariile oferite de cluburi straine (China, Arabia etc.).

koszty
koszty  •  10 Decembrie 2015, 09:03

Acum chiar nu te-ai autopropus.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează