FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CAMPIONATUL MONDIAL

Danezii sînt optimiști după tragerea la sorți a CM: "Avem șansa să cîștigăm grupa"

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 iulie 2015 17:16

România a fost repartizată în grupa E a preliminariilor pentru CM din Rusia, acolo unde sînt țări ca Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia și Kazahstan.

Peter Bonde, antrenorul secund al nordicilor, a vorbit pentru dbu.dk și consideră că naționala Danemarcei poate cîștiga grupa: "Este o grupă extrem de echilibrată, în care nu există meciuri ușoare. Toate naționalele vor pierde puncte. Sînt trei favorite, România, Danemarca și Polonia, iar eu mă aștept la un echilibru deplin între ele.

Totul depinde foarte mult de cum vor evolua aceste echipe pe parcursul următorului an. Este o grupă fără țări mici, dar în care nu există o favorită certă. Noi avem o șansă mare să cîștigăm grupa, dar oricînd riști să nu strîngi suficiente puncte".

Directorul sportiv Claus Bretton-Meyer a privit grupa din punct de vedere financiar: "Nu mă gîndesc la contextul sportiv, ci la cel financiar, care nu e optim pentru noi. Avem o deplasare lungă în Kazahstan, ceea ce nu e bine. Speram să jucăm cu Suedia sau Norvegia, dar acum nu avem ce face".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
malmo
malmo  •  28 Iulie 2015, 10:27

How kud dis happen? The Romania national football team is going down Pustiul roman de la Inter Milano straluceste iar tata Puiu se plange ca pierde tot mai multe "fosile" la nationala Romaniei in loc sa formeze o data noua generatie. Uite-asa evolueaza lucrurile la noi, si pe urma toata lumea se intreaba de ce. How is possible?

378453442359225
Marian Buica  •  27 Iulie 2015, 10:07

stati linistiti ca nu mergem la mondial

caminero
caminero  •  27 Iulie 2015, 08:31
Postat de catalynn pe 26 Iulie 2015, 20:26

Si de ce n-ar fi optimiști?! Noi daca eram in urna 2 sau 3 nu ne bucurăm daca echipa extrasa din urna 1 era Polonia sau Danemarca?! Danezii tot au câștigat un European in vremurile lor bune, iar polonezii au jucat si niște finale mici de CM ... De cine sa se teama?! De Torje? De Dodel?

Nu numai că le-au jucat, dar au şi cîştigat una... Polonia este medaliată cu bronz la CM. 1974, cre ... şi parcă şi îm 1982, cînd le-a luat faţa francezilor "morţi" după semifinala cu RFG ?!?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează