FOTBAL  »  NATIONALA  »  CM 2018

Daum ar putea ajunge la Mondial după despărțirea de România! » Și-a depus CV-ul pentru a prelua o echipă calificată

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 04 decembrie 2017 13:41

Christoph Daum a avut un parcurs dezastruos pe banca naționalei României, iar tricolorii au ratat prezența la Mondialul din Rusia. Totuși, neamțul ar putea ajunge în Rusia, în calitate de selecționer al Australiei.

Presa australiană anunță că la 24 de ore după ce Jurgen Klinsmann și-a arătat interesul de a prelua reprezentativa "cangurilor", Daum l-a urmat și s-a prezentat disponibil pentru a antrena Australia.

Publicația SBS notează că Daum ar intenționa să se implice pe termen lung la naționala Australiei, și nu doar în perioada Campionatului Mondial din Rusia.

În afară de Klinsmann și Daum, Federația îl mai ia în calcul și pe Graham Arnold.

Australienii i-au făcut profilul lui Daum și au amintit atât scandalurile în care acesta a fost implicat în Germania, dar și confruntările cu presa din România și rezultatele dezamăgitoare de pe banca naționalei noastre.

Australia face parte din Grupa C la Mondial, alături de Franța, Peru și Danemarca.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
289314878161625
Barbu Constantin  •  05 Decembrie 2017, 01:34

cu daum pe banca , australia are asigurata castigarea campionatului mondial.

jalabert
jalabert  •  04 Decembrie 2017, 23:46
Postat de Alex Malinas pe 04 Decembrie 2017, 14:56

aoleu ce comparatie ai facut si tu. Pai ia pune Australia sa joace cu nationalele din Europa, sa vedem, tot asa rezultate notabile ar avea ? ma indoiesc...

Corect e mai slaba ca formatiile din europa dar chiar si asa e mai buna ca romania. O sa vezi la mondiale ca e cam la nivelul danemarcei. Romania in acest moment e sub albania sau muntenegru.

899541220082951
Simutiu Sabin  •  04 Decembrie 2017, 20:06

CE FACE RANIERI LA NANTES EE E POSIBIL

Vezi toate comentariile (11)
Comentează