FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU, DUMINICĂ, 21:45, TVR, GSP.RO

Daum înaintea primului meci: "Nu veți vedea ce nu s-a mai văzut până acum în fotbalul mondial" » Detalii despre echipa de start

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 septembrie 2016 17:53

Cel puțin unul dintre cei patru tineri convocați pentru meciul cu Muntenegru va face parte din echipa de start de mâine, a afirmat Cristoph Daum, care a vorbit și despre posibilitatea ca Florin Andone și Claudiu Keșeru să joace împreună.

"Eu iau decizia finală, sunt convins că vom lua cea mai bună decizie pentru primul 11 de mâine. Nu veți vedea mâine ceva ce nu s-a mai văzut până acum în fotbalul mondial.

Vă pot confirma că cel puțin unul dintre cei patru tineri convocați ar putea să apară mâine în primul 11. Din punct de vedere al coordonării tactice, Andone și Keșeru ar putea juca în același timp în aceeași echipă. Amândoi au de urmat anumite instrucțiuni clare pentru a juca amândoi. Sunt jucători foarte periculoși.

Mai important decât terenul este atitudinea noastră. Indiferent de terenul pe care jucăm trebuie să câștigăm. Știu că specialiștii de la Cluj Arena au făcut tot ce au putut penru ca terenul să se prezinte în cele mai bune condiții posibile", a spus Daum la conferința de presă.

Cei patru tineri despre care a vorbit Daum sunt Dorin Rotariu și Steliano Filip, de la Dinamo și Romariu Benzar și Răzvan Marin, de la Viitorul.

Echipa probabilă a României: Silviu Lung jr. - Săpunaru,  Moți, Dr. Grigore, St. Filip - Stanciu, Hoban, Chipciu - Adi Popa, Fl. Andone, Stancu

Meciul dintre România și Muntenegru va avea loc mâine pe Cluj Arena, de la ora 21:45 și va putea fi urmărit în direct pe TVR și liveTEXT pe GSP.RO.

 

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
whiteredarad
whiteredarad  •  04 Septembrie 2016, 01:34

1. Daca nici acum Pantilimon nu e titular, este un fraier, daca mai vine la lot. 2. De ce Sapunaru si nu Matel ? 3.Formula de echipa data, pare un 1-4-1-3-2, are doar putini jucatori cu talie, pare "prea ofensiva", Andone si Keseru- parerea mea- nu sint complementari 4. Jucatorii nu pot capata calitati noi, peste noapte, adversarul este o formatie tehnica, nu foarte sudata, dar periculoasa. Imi doresc victoria, dar lipsesc din echipa oameni cu personalitate cum ar fi Bickfalvi ,Tamas, iar Steliano Filip imi pare cel mai slab om. Daum isi joaca o mare carte, dansul nu pare a fi convins ca va sta mult in Romania, formatia asta imi pare o facatura, sint chiar curios ce va iesi

1425838917717550
John Milne  •  03 Septembrie 2016, 18:42

Don't forget your coke tomorrow.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează