FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCARE

Daum, iritat de întrebările legate de Keșeru: "Este o provocare sau ce?"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 octombrie 2016 11:00

Claudiu Keșeru nu a fost selecționat de Christoph Daum pentru meciul cu Polonia din data de 11 noiembrie, iar decizia neamțului a provocat multe reacții critice.

Daum susține că atacantul se află în continuare în atenția echipei naționale, dar acesta nu înscrisese niciun gol până la data la care a trebuit anunțată lista stranierilor.

"Este foarte greu pentru mine să văd ce se află în spatele întrebării. Este o provocare sau ce se ascunde în spatele ei? Nu ştiu. Keşeru, am spus, se află pe această listă. L-am menţionat, dar, dacă nu înţelegeţi, îl mai menţionez o dată, nicio problemă. Suntem foarte fericiţi că a marcat Claudiu.

Uite cum stau lucrurile! Dacă ştii, există o dată când trebuie să anunţăm lista stranierilor. Ştii cât a marcat până la acea dată? Niciun gol!", a spus Daum după meciul dintre Dinamo și Astra (2-2).

  • România va juca împotriva Poloniei pe 11 noiembrie, la București, în preliminariile Campionatului Mondial.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
ray51
ray51  •  31 Octombrie 2016, 15:42

Adevarul e ca de 'bagaciosi' nu ducem lipsa. Chiar si noi cei care comentam 'dupa' un eveniment, vedem atatea incoerente si suntem atat de 'vehementi' critici sau aplaudaci, incat e bine ca un antrenor sa-si vada profesionist de treaba lui si sa aiba capacitatea sa-si pastreze calmul.

haideusicfr
haideusicfr  •  30 Octombrie 2016, 21:04
Postat de iulian1952 pe 30 Octombrie 2016, 20:34

NU IŢI TREBUIE MULTĂ MINTE SAU CARTE PENTRU A CRITICA MUNCA ALTUIA . DINTRE SUTE DE ... NULITĂŢI JURNALISTICE SPORTIVE PE NICIUNUL NU-L DUCE CAPU' CĂ NAŢIONALA ROMANIEI ARE UN ANTRENOR . DACĂ A GREŞIT PROCEDĂM CA-N POLITICĂ , ANUME , LA MANDATUL VIITOR NU-L MAI VOTĂM . DACĂ-L SELECTA PE CHEŞERU , NEA OVIDIU PUNEA ÎNTREBAREA DE CE L-A SELECŢIONAT , DACĂ NU L-A SELECŢIONAT , URMA DE CE NU L-A SELECŢIONAT . VA MAI AMINTIŢI CE A FOST LA C.E DIN FRANŢA ... DE CE NU-L IA PE MUTU , ĂLA CU DROGURILE , SE DĂ MARE ACUM PE LA DINAMU , PE MARICA , SÂNMĂRTEAN ... CU CE SĂ FACĂ ECHIPĂ COMPETITIVĂ . NU VEDEŢI CĂ TINERETUL ESTE LA PĂMÂNT ? DACĂ HAGI ŢIPĂ CĂ FISU FACE ŞI DESFACE TREBUIE CREZUT ? RUŞINE LICHELELOR !

Exact ,nimic de adaugat!

haideusicfr
haideusicfr  •  30 Octombrie 2016, 21:01
Postat de tonyys pe 30 Octombrie 2016, 18:18

daum e habarnist rau....in continuare nu selectioneaza cei mai in forma jucatori - Nita - cel mai in forma portar, Rusescu care da goluri lui Vilareal echipa neinvinsa in spania, Keseru care a dat goluri mai multe decat toti atacantii convocati de daum la un loc, Bourceanu in revenire de forma, Tamas care chiar si cu probleme cu bautura e cel mai bun fundas roman.

Si pe tine consilier. Ca le stii atat de bine.Scuza-ma ,dar trebuia sa *zic * ceva.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează