FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA, 11 NOIEMBRIE; 21:45, TVR, LIVETEXT PE GSP.RO

Daum l-a supărat pe Raț pentru că nu l-a chemat la lot: "Eu am jucat, iar Chipciu nici nu s-a antrenat, dar a fost convocat"

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 noiembrie 2016 14:23

Selecționerul Christoph Daum a declarat că nu se va mai baza pe jucători în vârstă precum Tamaș, Raț și Sânmărtean la următoarele meciuri ale naționalei.

Fundașul Răzvan Raț (35 de ani) spune că așteaptă să audă din gura selecționerului faptul că nu mai e convocat și încă mai speră să îmbrace tricoul naționalei.

"Era de așteptat să se întâmple asta într-un final. Dacă nu m-a chemat la acțiunile din 2016, cu atât mai greu este să fiu convocat anul viitor. Respect decizia, n-am ce să fac, nu am cum să schimb lucrurile. Din declarația asta e destul de clar că a renunțat la mine. Totuși, sper să nu fie așa. Până nu mă sună să-mi spună personal, tot mai visez să joc la națională", a declarat Raț pentru Libertatea.

Omul cu 101 prezențe la națională i-a dat o replică lui Daum după ce n-a fost convocat la meciul cu Kazahstan, scor 0-0, și a dezvăluit când a vorbit ultima oară cu selecționerul.

"Am vorbit înainte sau după meciul cu Kazahstan, nu mai țin minte. A trimis și un scouter să mă vadă, dar aveam o problemă medicală.

Nu critic, dar de atunci și până a anunțat lotul lărgit pentru meciul cu Polonia, eu am jucat vreo cinci meciuri titular la Rayo Vallecano, iar Chipciu, spre exemplu, era accidentat și nici nu s-a antrenat la Anderlecht. Cu toate astea, eu n-am fost convocat, iar Alex, da! Repet, nu critic, spun doar ce cred".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
haideusicfr
haideusicfr  •  06 Noiembrie 2016, 21:49
Postat de onduku pe 06 Noiembrie 2016, 18:34

Si lozele Filip si Tosca sunt mai bune decat el. Un jucator bun pe stanga ar fi poate Vatajelu, dar nu stim daca n-a fost testat. De asemeni, si Sepsi ar trebui chemat sa vedem unde sta. Ala se bate la promovarea in Bundesliga si Bundesliga 2 este o liga mai buna decat Segunda. Camora ar trebui naturalizat. Cu Vatajelu si Camora, am rezolva problemele. Si ofensiv, si defensiv.

OK,ar trebui ,s-ar putea ,dar timpul nu sta in loc. Daum nu le poate rezolva pe toatedintr-un foc. Si eu l-am sustinut pe Camora, Vatajelu este foarte bun ,panauna alta Steliano Filip joaca bine.

iulian1952
iulian1952  •  06 Noiembrie 2016, 21:18
Postat de iulian1952 pe 06 Noiembrie 2016, 21:14

JURNALISTII GSP (FARA NICIO EXCEPTIE) = *** UITATI-VA LA MIRONICA CE MOACA DE TINDALA ARE , DA SE DA DESTEPT . A DESCOPERIT CA NATIONALA NU ARE EXTREMA DREAPTA ! CECA DE CE DAUM NU-L CONVOACA PE CÎRŢU !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iulian1952
iulian1952  •  06 Noiembrie 2016, 21:14

JURNALISTII GSP (FARA NICIO EXCEPTIE) = *** UITATI-VA LA MIRONICA CE MOACA DE TINDALA ARE , DA SE DA DESTEPT . A DESCOPERIT CA NATIONALA NU ARE EXTREMA DREAPTA ! CECA DE CE DAUM NU-L CONVOACA PE CÎRŢU !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează