FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

De ce s-a dus Mirel Rădoi la Tokyo?! Remus Răureanu: „Ce selecționer mai face asta? De ce nu a lăsat pe alții la o competiție de mâna a 3-a?”

Articol de GSP - Publicat joi, 22 iulie 2021 14:04 / Actualizat joi, 22 iulie 2021 16:30

Mirel Rădoi stă pe banca naționalei României U23, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

Jurnalistul GSP Remus Răureanu nu înțelege de ce Mirel Rădoi a însoțit echipa de juniori în Extremul Orient, când România „mare” mai are meciuri importante în preliminariile Campionatului Mondial din Qatar 2022. 

Ce caută Rădoi în Japonia?
editorial cătălin țepelin
Ce caută Rădoi în Japonia?

Remus Răureanu: „Nu era normal să nu se ducă la o competiție de mâna a 3-a?”

„Nu mi se pare deloc în regulă că selecționerul naționalei României de seniori se află acolo, în Japonia, studiind Honduras, când internaționali români de seniori au început campionatul, au început preliminarii europene. În loc să stea să studieze jucători pe care îi va folosi în continuare pentru preliminariile Mondialului din 2022, Rădoi e în Asia, urmărindu-i pe Maldonado sau pe Benguche (nr. jucători din Honduras). Mai știți vreun selecționer care face asta? 

Răzvan Burleanu și oficialii României sfidează regulile la Tokyo » Imaginile surprinse de fotoreporterul GSP
FOTBAL
Răzvan Burleanu și oficialii României sfidează regulile la Tokyo » Imaginile surprinse de fotoreporterul GSP

Nu mi se pare în regulă deloc. E ca și cum FRF și Rădoi ar fi abandonat preliminariile Mondiale, în care, e drept, șansele sunt mici. Dar nu e normal să abandonezi pur și simplu. Devine miza principală această competiție de lumea a 3-a a fotbalului. 

Nu era mai normal ca Rădoi să fi rămas să urmărească seniorii, iar analiștii și stafful să meargă să pregătească echipa națională din Japonia? Dacă ar fi mers Mutu, ar fi fost un dezastru? Poate ar fi rămas, dacă îl lăsau să se ducă. Sau un alt selecționer al tineretului, care, apropo, e altă problemă, fiindcă nu e nimeni pe acest post, deocamdată”, a explicat Remus Răureanu într-o ediție specială a GSP Live, înainte de România-Honduras. 

Citește și alte știri despre naționala României la Jocurile Olimpice: 

Gică Hagi, în topul olimpic! Doar două cluburi peste Farul

Surpriză uriașă în primul meci din grupa României la Jocurile Olimpice » Casele de pariuri nu le dădeau nicio șansă!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (54)
sergiu37
sergiu37  •  24 Iulie 2021, 10:04

Adevărul e că și noi și jurnalistii l-am învățat prost sărbătorind acea semifinală de la Under 21 și acuma crede că un rezultat la altă competiție de genul o să-i aducă iar laude. Ori nu e așa, cu tot respectul pentru puști Rădoi acum e la seniori, alt nivel.

coco1987
coco1987  •  24 Iulie 2021, 02:51

My dear friend, nu a zis nimeni ca JO reprezinta o competitie de mana a doua sau a treia. Este evident ca Jocurile Olimpice au farmecul si importanta lor. Ceea ce cred ca doreste sa spuna jurnalistul in cauza, si are dreptate, este ca pentru fotbal, Jocurile Olimpice nu reprezinta nimic! Asa este! Nu a reprezentat si nu va reprezenta niciodata mare branza competitia fotbalistica din cadrul Jocurilor Olimpice! Aa, in materie de atletism, de inot, de gimnastica si inca vreo cateva discipline da, Jocurile Olimpice reprezinta nu mult, ci chiar foarte mult, poate chiar punctul cel mai important din cariera respectivilor sportivi. La fotbal insa nu. Asadar domnul ziarist are dreptate.

elgabri
elgabri  •  23 Iulie 2021, 16:11

S a dus sa dea BAC ul in Japoneza ;)))

Vezi toate comentariile (54)
Comentează
Close