FOTBAL  »  NATIONALA  »  LPF

Declaraţia zilei » Ce parcurs vedea Gino Iorgulescu pentru naţionala României la acest Campionat Mondial

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 iunie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 22 iunie 2014 16:06

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, regretă faptul că România nu s-a calificat la acest Campionat Mondial, fiind convins că ar fi făcut o figură frumoasă, mai ales după ce a văzut jocurile Greciei. 

"Victoriile unor echipe mici nu pot să spun că le-am savurat. Într-un fel te pun pe gînduri. România dacă era acolo poate avea o evoluţie mai bună decît a altor echipe pe care le-am văzut.

Nu cred că ne făceam de rîs, pentru că eu cred că noi avem jucători cu care putem participa la un Campionat Mondial şi European. Aţi văzut grecii?

Ne-au învins pe noi şi în 10 oameni au făcut un meci egal. Acelaşi lucru putea să se întîmple şi cu noi, deci nu cred că grecii sînt peste noi.

Din păcate nu am avut puţină şansă ca să ne putem califica", a spus Gino Iorgulescu.

Click aici pentru o secţiune specială dedicată Cupei Mondiale! Află cele mai interesante statistici, infografii şi urmăreşte meciurile liveTEXT cu o grafică de excepţie!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (37)
afghan
afghan  •  23 Iunie 2014, 17:13

mai lasati-o balta cu fotbalu romanesc. sunt alte sporturi la care chiar suntem buni. pardon , sportul feminin e bun, barbatii romani au un megacomplex de inferioritate.. mai mult dupa ce va distrugeti valorile prin lipsa de educatie mai aveti pretentii la calificare. rusine fotbalului romanesc !!!!pacalicii de la steaua de ex nu mai impresioneaza de mult pe nimeni. is buni in circuit inchis cum eram eu bun in curtea scolii, dar atat... Parinti, invatati copiii sa respecte, sa se respecte si poate se alege ceva de generatiile urmatoare..o sa vad campionatu mondial cu romania acolo cand o sa fiu in perfuzii la batranete. macar atunci...

lumpy666
lumpy666  •  23 Iunie 2014, 00:41

"DECI NU CRED CA GRECII SUNT PESTE NOI"=a-si vrea sa COMENTEZ aceste cuvinte ale lui IORGULESCU:Domnu Iorgulescu cu CREDINTA=TINE STRICT IN BISERICI si MOSCHEE! -ARTICOL aiurea in cursul CM despre astfel de echipe cei care au PIERDUT "1 MECI si au SCOS un "X" pe teren propriu DATORITA UNUI AUTOGOL LA Bucuresti"! -PRACTIC BARAJUL s-a terminat: GRECIA-RO:4-2 doar ca GRECII AU MARCAT 5 GOLURI DIN CELE 6 MARCATE IN cele 2 meciuri de BARAJ! -IN ZIUA MECIULUI ORI ESTI BUN SI CASTIGI ORI NU EXISTI DIN PUNCT.DE .VEDERE SPORTIV!!!BINE CA NU INCEPE IORGULESCU sa COMENTEZE rezultatele altor echipe ce NU au prins LOCUL DE BARAJ terminand pe locurile 3 din GRUPE CU CONTEX

movi49
movi49  •  22 Iunie 2014, 21:59

Sansa noastra a disparut de prea multi ani ! Nu se mai poate tolera asa ceva !

Vezi toate comentariile (37)
Comentează