FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Declarație de campion a unui ”tricolor”: "Nu mă gândesc să fac schimb de tricouri, ci să bat Spania!"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2016 17:53

Florin Andone a ajuns astăzi în România și urmează să meargă în cantonamentul naționalei de la Mogoșoaia. ”Tricolorii” vor juca miercuri cu Lituania, iar duminică împotriva Spaniei.

Atacantul român care evoluează în liga secundă din Spania, la Cordoba, spune că nu se teme de selecționata iberică și recunoaște că n-are în plan să facă schimb de tricouri cu jucătorii pregătiți de Vicente del Bosque.

"Nu mă gândesc să fac schimb de tricouri, mă gândesc să bat Spania! E un meci special pentru că eu locuiesc acolo, dar știu că va fi o partidă grea, unde trebuie să fim foarte serioși. Acum sunt cu gândul la meciul de miercuri, cu Lituania, apoi la cel cu Spania.

Spania e cea mai bună națională din lume, acesta e punctul meu de vedere. Acum vom vedea și noi la ce nivel suntem", a declarat Florin Andone pe aeroport.

Naționala României va juca miercuri, la Giurgiu, împotriva Lituaniei, de la ora 20:00, iar duminică "tricolorii" vor întâlni Spania, la Cluj, de la ora 21:45.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
811062562312962
Stelian Strambeanu  •  22 Martie 2016, 08:33

La vorbe nici dracu' nu ne intrece, la fapte 0 !!! Autorul textului il vede pe Andone(in titlu) campion !?!?!??!?, campion de liga a 2-a in Spania !!!! Sunt curios ce jucator spaniol ii va solicita lui Andone sa faca schimb de tricouri, mai curand o va face Andone, daca va juca!!!! Voi reveni dupa meci !!!!

ortega
ortega  •  21 Martie 2016, 21:10

Mentalitate dobândită în ... Spania ... Păcat că restul , în frunte cu ramolitul selecționer au mentalitatea concetățenelor noastre în relația cu fanii PSV-ului ... Cu cât ne umilesc mai mult cu atât ne dau mai mult ... Adică vor accepta alte meciuri cu cerșetorii Europei ... Probabil nici nu merităm altceva ...

dlgeo86
dlgeo86  •  21 Martie 2016, 19:18

Spania , cea mai buna din lume ?? Sa fim seriosi.. este o forta , dar este in spatele multor nationale la ora actuala..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează